Peru face ravagii între echipele de la Mondial. O poate opri Suedia?

Ponturi pariuri Suedia – Peru Amical 09.06.2018. Naționalele Suediei și Peru se înfruntă sâmbătă, de la ora 20:15, într-un ultim meci de pregătire pentru Cupa Mondială. Partida se va disputa pe un teren de 43.000 de locuri, la Goteborg.

Cele două echipe care se înfruntă sâmbătă au o misiune grea la turneul final. Suedia este în grupa F, alături de Germania, Mexic și Coreea de Sud, iar primul meci îl va disputa în fața asiaticilor, pe 18 iunie, la Nizhniy Novgorod. De cealaltă parte, Peru va evolua în grupa C, unde adversare îi vor fi Australia, Franța și Danemarca. Primii adversari sunt nordicii, pe 16 iunie, la Saransk.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


  Ce trebuie să știi despre Suedia

  • S-a calificat la Cupa Mondială după ce a învins Italia la baraj. Jakob Johansson, de la AEK Atena, a marcat singurul gol al meciului tur. Apoi, în Italia, nordicii au reziletat eroic pentru a scoate un 0-0.
  • De la dinalul preliminariilor, echipa antrenată de Jan Andersson a mai disputat trei meciuri amicale, în care a înregistrat două înfrângeri și o remiză.
  • În martie, Suedia a fost învinsă pe teren propriu de Chile, cu scorul de 2-1, apoi a venit la Craiova pentru o înfruntare cu naționaal României. Tricolorii s-au impus cu 1-0.
  • Cel mai recent, Suedia a remizat cu Danemarca, scor 0-0, în primul meci al acestei perioade de pregătire.

Informații vitale pentru pariorii care au de gând să parieze pe Simona Halep la Roland Garros. Ponturi excelente, dar fără cote! Află mai multe AICI!

Ce trebuie să știi despre Peru

  • A terminat pe locul 5 în preliminariile sud-americane și a mers la baraj cu Noua Zeelandă, pe care a învins-o cu 2-0 la general.
  • Este neînvinsă de 14 meciuri, serie care datează de la mijlocul lunii noiembrie 2016.Au fost 10 victorii și 4 remize în tot acest timp.
  • De la finalul preliminariilor a mai disputat patru meciuri amicale, toate câștigate, chiar împotriva unor adversari de calibru: 2-0 cu Croația, 3-1 cu Islanda, 2-0 cu Scoția și 3-0 cu Arabia Saudită.

Ce ponturi pariuri îți recomandăm

 Pariul simplu: Peste 1,5 @ 1.44

 Pariul curajos: 2 @ 2.95


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.