Verificare bilet STANLEYBET. Modul de verificare al biletului este unul extrem de simplu, în acest material vei afla cum poţi să vezi statusul tichetului tău. Indiferent că l-ai pariat la casă sau online. Paşii pe care îi ai de urmat nu sunt deloc greoi.

În primul rând tot ce trebuie să faci e să intri pe site-ul oficial STANLEYBET. Apoi totul devine uşor, exact cum îţi voi explica în rândurile de mai jos. Verificarea biletului durează până într-un minut, dacă îl ai la îndemână. Introduci codul în spaţiul destinat lui şi imediat primeşti răspunsul pe care îl aştepţi, câştigător sau nu.

Verificare bilet STANLEYBET. Unde găseşti codul pe bilet

Dacă ai pariat la casă, trebuie să selectezi „AGENŢII” din meniul de sus şi vei fi redirecţionat către stanleysports.ro, site-ul destinat biletelor pariate offline. La Stanleybet codul de pe bilet este puţin atipic, aşa cum probabil ai observat şi tu. Îl găseşti în partea de sus şi e format din trei componente, toate din cifre. Primul este codul biletului şi ultimul codul câştigător, ambele alcătuite din 6 cifre (vezi exemplu în poza de jos). Pe acestea două trebuie să le introduci în cele două căsuţe destinate lor (vezi imaginea de sus).

Pare complicat la prima vedere acest mod de verificare, însă după ce îl vei încerca prima oară, vei realiza că e mult mai comod decât să mergi într-o agenţie.

Stanleybet Ofertă – Cum găsești cele mai bune pariuri

Oferta celor de la Stanleybet poate fi extrem de fluctuantă. Într-o zi poți prinde cote mai bune decât la Superbet sau Casa Pariurilor, dar în ziua imediat următoare poți găsi cote mai proaste decât la alte case de pariuri, mult mai obscure.

Din acest motiv, voi încerca să-ți explic pe scurt cum găsești cea mai bună oferă la Stanleybet. În marea majoritate a cazurilor, Liga 1 este ”plătită” mult mai bine la Stanleybet, în special meciurile din a doua parte a clasamentului. Bookmakerii de la Stanley generează cote mai mare pentru gazde, decât eFortuna, spre exemplu. În schimb, la meciurile importante, cele din Champions League sau Europa League, Stanleybet nu are o ofertă prea atrăgătoare.

În comparație cu aceeași casă de pariuri eFortuna, Stanley oferă cote mai mici pe favorite. Așadar, mergi și pariază la Staley când vrei să joci pe Liga 1, iar la competițiile mai serioase alege altă casă de pariuri.

Verificare bilet STANLEYBET şi REZULTATE

Iată  pas cu pas cum poţi să verifici rezultatele pe site-ul celor de la Stanleybet. Primul lucur pe care trebuie să îl faci este să intrii în secţiunea „AGENŢII” şi apoi să dai click pe meniul REZULTATE, ultimul buton, dreapta sus. Indiferent de ceea ce ai ales să pariezi, găseşti absolut tot în această secţiune. Aşa cum se vede şi în imaginea de mai jos, rezultatele se împart în două categorii, cele finale şi cele live. Pentru cele finale există mai multe filtre pe care poţi să le aplici. Ziua în care ai pariat, sportul pe care ai pariat şi campionatul din care ai ales echipele. Ca să îţi fie şi mai uşor, poţi găsi rezultatele în funcţie de codul evenimentelor. Această obţiune o regăseşti în dreapta sus. (vezi imaginea de mai jos)

Verificare bilet STANLEYBET PARIURI ONLINE

Dacă ai cont pariuri online la Stanleybet şi doreşti să verifici status-ul biletelor jucate, trebuie să te loghezi înainte, apoi să intri în secţiunea „CONTUL MEU”, să apeşi pe submeniul „PARIURI”, după care ţi se va deschide o pagina dorită. Aici ai mai multe opţiuni după care să verifici tichetul: câştigător sau necâştigător, nevalidat sau anulat. Se poate întâmpla să ai impresia că este deja verde şi el să fie încă în desfăşurare, aşa că recomandarea mea e să alegi „TOATE”, să bifezi să îţi apară dintr-o anumită perioadă şi click pe „CAUTĂ”.