2 ponturi pauză / final din Europa League sunt alegerea mea pentru acest material. Cota totală este de 31,11!

Cele două ponturi pauză / final de ieri, din Champions League nu au ieşit, era destul de greu având în vedere tipurile de pariu alese. Totuşi, dacă am fi avut puţin noroc la Benfica – Ajax, am fi putut să prindem o cota bombă 29,00. Portughezii au condus la pauză, scor 1-0, şi au fost egalaţi în a doua repriză. Deşi olandezii au dominat meciul, nu au fost în stare să-l câştige.



PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste ponturi pauză / final, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Pronosticurile de mai jos merg foarte bine cu oferta celor de la Unibet: pariu gratuit în valoare de 250 de lei. În cazul în care pierzi unul din ponturile pauză / final pe care mizăm, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS!

2 ponturi pauză / final din Europa League. Lazio – Marseille

Lazio ocupă pozitia secundă în Grupa H, având 6 puncte, golaverajul fiind de 6 goluri marcate şi tot atâtea primite. Italienii sunt printre puţinele echipe ale Europei care nu au remizat niciodată până acum, în toate competeţiile, 9 victorii şi 5 înfrângeri în 14 meciuri. În ultima partidă de campionat au câştigat la scor, 4-1 cu Spal, Immobile reuşind să marcheze o dublă încă din prima repriză. Cu un succes în această seară, lazialii îşi asigură calificarea în primăvara Europeană într-o proporţie foarte mare.

De cealaltă parte, Marseille e pe poziţia a 3-a, cu un singur punct în cele 3 runde Europa League, după rezultatul de egalitate obţinut în deplasare, cu Apollon, scor 2-2. Francezii trec printr-o perioadă extrem de proastă, 3 înfrângeri la rând, cu Lazio, cu PSG şi cu Montpellier. Au marcat un singur gol în aceste 3 insuccese, tocmai cu adversara din această seară, Payet marcând din lovitură liberă.

ponturi pauza final: Lazio – Marseille x pauză – 1 final @ 5,10 

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

2 ponturi pauză / final din Europa League. Real Betis – AC Milan

Betis se află la conducerea grupei F, fără înfrângere în cele 3 runde disputate, parcurs total diferit faţă de cum se prezintă în La Liga, acolo unde o găsim în a doua parte a clasamentului. Atuul principal al spaniolilor în Europa League a fost până acum apărarea, „verzii” primind un singur gol. Apărare care în ultimul meci din campionat nu a mai funcţionat la fel, Celta Vigo izbutind să marcheze 3 goluri.

De cealaltă parte, Milanul are o revanşă de luat, după ce în tur, pe teren propriu, au fost învinşi, scor 1-2, golurile spaniolilor fiind marcare de Sanabria şi Lo Celso. Milanezii sunt pe locul doi în grupă, cu şanse mari de calificare, jocul prestat în acest sezon le oferă destule motive să meargă mai departe. Nici în Serie A nu se descurcă rău, AC Milan ocupând poziţia a 4-a. Forma de moment îmi dă speranţe că de această dată vor reuşi să se impună în faţa lui Betis.

pronosticuri fotbal: Betis – Milan 2 pauză – 2 final @ 6,10