Pronostic de cotă 2,00 la Alashkert – CFR Cluj. Europa League (9 august). CFR este favorită extrem de clar în această dublă manșă, fotbalul armean nu are voie să ne pună probleme.

Armenii au câștigat titlul în sezonul trecut, ei au acumulat 50 de puncte după cele 30 de jocuri dipsutate și au avut un golaveraj total de 44-31. Golaverajul este unul extrem de slab, pentru o echipă campioană dintr-un campionat extrem de modest.


Alashkert – CFR Cluj, pronostic de cotă 2,00. Pe asta pariez!

Alashkert a debutat și în noul sezon, are până acum o singură victorie cu scorul de 1-0. Armenii vin în Europa League după ce au pierdut în preliminariile de Champions League.

Alashkert a jucat cu Celtic în Liga Campionilor și a pierdut în ambele jocuri cu același scor 0-3. În primul tur în care a jucat în Europa League, Alashkert a trecut de muntenegrenii de la Sutjeska.

Pronosticul meu pentru Alashkert – CFR: ”peste 0,5 goluri gazde” @ 2,00, cota la Betano

Armenii s-au impus cu 1-0 pe terenul celor de la Sutjeska și la retur au rezistat cu stoicism pentru un 0-0 ce le-a permis calificarea pentru meciul cu CFR.

Alashkert – CFR Cluj, predicții pariuri Europa League

Clujenii vin după dubla cu Malmo din Champions League, echipa noastră a făcut un meci extrem de modest pe propriul teren și a pierdut cu 0-1 (în acel meci, CFR nu a șutat pe poartă).

La returul din Suedia, CFR s-a mișcat foarte bine timp de o repriză , însă maturitatea jucătorilor lui Malmo a făcut ca meciul să se încheie 1-1. În Liga 1 Betano, CFR a început mai potihnit dar tot e bine că nu are vreun joc pierdut.

Clujenii au două egaluri și o victorie, cu un golaveraj total de 3-2. La minusuri vă spunem că: CFR a plecat spre Armenia în seara zilei de ieri și se estimează că o să ajungă la hotel în jurul orei 01:00 dimineața.

Acest lucru denotă o ușoară lipsă de profesionalism din partea conducătorilor și este un aspect ce trebuie luat în seamă când ne alegem pontul.

CFR încă nu arată precum o echipă campioană, are probleme destul de mari în mai toate compartimentele.