AS Roma – Chievo 16.09.2018. Ne îndreptăm atenția și către campionatul Italiei, acolo unde Roma și Chievo deschid ziua de duminică, de la 13:30, pe Stadio Olimpico.

AS Roma – Chievo este unul dintre cele mai dezechilibrate ale etapei a patra din campionatul Italiei. Cu toate că nu trece printr-o perioadă tocmai bună, având o singură victorie, o remiză și o înfrângere în primele trei runde, AS Roma n-are cum să scape cele trei puncte în partida de duminică.


PARIU GRATUIT EFORTUNA
AS Roma – Chievo 1 @ 1.22

PARIEZI 100 LEI >>> CÂȘTIGI 122 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT AICI

Dacă pierdem pronosticul, primești toți banii înapoi și îi poți retrage oricând dorești tu!


AS Roma – Chievo, predicții în Serie A

Chievo este codașa campionatului Italiei, cu un singur punct obținut în primele trei etape. Totuși, Chievo este pe minus în ceea ce privește punctajul. În această săptămână, gruparea din Verona a fost sancţionată de Federaţia Italiană de Fotbal cu retragerea a trei puncte şi o amendă de 200.000 de euro pentru fals în actele contabile

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Federaţia a aflat că gruparea a adăugat aproximativ 27 de milioane de euro sumelor reale legate de transferurile jucătorilor de la Cesena, în perioada 2015-2018. Chievo Verona are, după trei etape şi penalizarea primită, -2 puncte, având în vedere faptul că a înregistrat două înfrângeri şi o remiză.

AS Roma – Chievo 16.09.2018. Ponturi pariuri gratuite

În sezonul trecut, cele două echipe au remizat la Verona, scor 0-0, pentru ca AS Roma să se impună clar în partida retur jucată pe Stadio Olimpico, scor 4-1. Și de această dată este de așteptat ca AS Roma să-și adjudece cele trei puncte fără mari probleme. Sfatul nostru este să pariați pe o victorie a gazdelor.