Bilet de cota 100 din Nations League, pentru joi și vineri, e alegerea mea pentru acest material. Tichetul nu are cota fix 100, o depăşeşte puţin, mai exact are 119.2! 

În total pe acest bilet sunt 8 ponturi pariuri pentru primele două zile de Nations League. Am încercat să aleg meciurile cu grijă, după o analiză serioasă. În cazul în care tichetul ar fi câştigător, profitul ar fi uriaş.


Bilet de cota 100 din Nations League, pentru joi și vineri . Îl poți paria gratuit

Biletul poate fi pariat gratuit la Unibet. Trebuie doar să îţi deschizi un cont nou şi să pariezi. Cu 20 de lei mizaţi putem câştiga 2383.74 de lei

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 2383.74 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Bilet de cota 100 din Nations League, pentru joi și vineri . Cele mai tari predicții pariuri

Aşa cum vă spuneam mai sus, am 9 ponturi tari pentru zilele joi şi vineri din Liga Naţiunilor, toate combinate pe un singur bilet. Am ales pentru el trei tipuri de pariu, învingătoare, pariu pe goluri şi un GG. Echipele în care am încredere că se vor impune sunt: Rusia, Croaţia, Austria şi Belarus. Atenţie! Cotele pentru aceste pronosticuri sunt destul de măricele. Evident că nu are cum să lipsească de pe el meciul echipei noastre naţionale, Lituania – România, care se vede live stream online pe PRO TV , de la ora 21:45. 

Bilet de cota 100 din Nations League, pentru joi și vineri

Restul predicţiilor pariuri sunt la goluri şi ambele marchează: Lituania – România – sub 2.5 goluri la o cotă de 1,56, Polonia – Portugalia – ambele marchează la o cotă de 1,96, Belgia – Elveția – peste 2.5 goluri la o cotă de 1,63 şi Grecia – Ungaria – sub 2.5 goluri la o cotă de 1.56.