Bilet goluri Europa League pentru joi, 25 octombrie. Am ales 7 evenimente combinate pe un singur bilet. Cota totală a tichetului este de 45.94!PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste bilete, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Biletul ponturi pariuri pe goluri Europa League de mai jos merge foarte bine cu oferta celor de la Unibetpariu gratuit în valoare de 250 de lei. În cazul în care pierzi, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS.

Bilet goluri Europa League joi, 25 octombrie

Din cele 24 de meciuri ale zilei din Europa League am ales 7 partide în care e posibil să vedem peste 2,5 goluri. Se confruntă echipe care de obicei marchează sau primesc destul de multe goluri, fie că e vorba de campionat, fie că e vorba de Europa League. Nominalizez doar câteva dintre ele: Leverkusen, Salzburg, Liepzig, Fenerbahce și Besiktas.

Biletul pe goluri Europa League joi, 25 octombrie

Unul dintre meciurile în care am cea mai mare încredere e Leipzig – Celtic. Nemţii sunt neînvinşi în ultimele 6 partide pe care le-au, mai mult, în 4 dintre ele au reuşit să îşi învingă adversarii. Se află la egalitate de puncte cu Celtic şi au neapărat nevoie de victorie în această seară. Antrenorul Ralf Rangnick nu are probleme de lor de niciun fel. De cealaltă parte, Celtic vine după 7 jocuri la rând în care a marcat, în ultimele 5 dintre acestea a obţinut 4 succese şi un eşec, tocmai în Europa League, cu Salzburg. Dacă nu câştigă în această seară şansele pentru primăvara europeană se diminuează. Pontul pariu la această partidă este peste 2,5 goluri.

Bilet goluri Europa League joi, 25 octombrie

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!