Anderlecht – Fenerbahce. După două zile intense de UCL, ne îndreptăm atenția asupra celei de-a doua competiții intercluburi a Europei, acolo unde sunt programate meciuri care mai de care mai interesante pentru pariori.

Unul dintre aceste meciuri este Anderlecht – Fenerbahce. Partida va avea loc la Bruxelles, de la 19:55, în cadrul etapei a treia a Grupei D din Europa League.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Anderlecht – Fenerbahce. Informații vitale pentru pariori

După primele două runde, cele două echipe se află pe ultimele două poziții în Grupa D. Lider este Dinamo Zagreb, cu șase puncte, urmată de Trnava, cu trei puncte, Fenerbahce, cu trei puncte, și Anderlecht, care a pierdut ambele meciuri disputate până acum.

Echipa din capitala Belgiei este în revenire de formă și a legat două succese la rând în campionat, acolo unde a învins Zulte Waregem, în deplasare, scor 2-1, și Cercle Brugge, scor 4-2, pe teren propriu. De cealaltă parte, Fenerbahce are trei meciuri fără eșec: 2-0 cu Trnava în Europa League și două rezultate de 0-0 în campionat cu Istanbul Bașakșehir și Sivasspor.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 7 pronosticuri pentru Anderlecht – Fenerbahce

Se anunță, așadar, o partidă foarte echilibrată, fiind greu de prezis cine își va trece în cont cele trei puncte.

Cele 7 pronosticuri pentru Anderlecht – Fenerbahce
1,74 este cota pentru 1X
2,04 este cota pentru NU înscriu ambele
1,33 este cota pentru sub 3,5 goluri
2,48 este cota ca Landry Dimata să înscrie
1,15 este  cota ca Roman Neustadter să nu ia cartonaș
3,65 este cota pentru X
1,05 este cota pentru peste 0,5 goluri
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.