5 ponturi pentru Zenit – Bordeaux. După două zile intense de UCL, ne îndreptăm atenția asupra celei de-a doua competiții intercluburi a Europei, acolo unde sunt programate meciuri care mai de care mai interesante pentru pariori.

Unul dintre ele este duelul dintre Zenit Sankt Petersburg și Bordeaux, echipe care se înfruntă la 19:55, în Rusia, în cadrul etapei a treia din Grupa C a Europa League.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

Zenit – Bordeaux. Informații vitale pentru pariori

În ierarhia Grupei C a Europa League, FC Copenhaga este lider, cu patru puncte, la egalitate cu Zenit Sankt Petersburg, care ocupă locul secund. Echipa lui Alexandru Băluță, Slavia Praga, este a treia, cu trei puncte, în timp ce formația franceză Girondins Bordeaux este codașa grupei, după ce a pierdut ambele jocuri disputate până acum.

Ambele echipe vin după înfrângeri suferite pe plan intern. Zenit a fost învinsă de Dinamo Moscova, în deplasare, cu scorul de 1-0. La rândul ei, Bordeaux a pierdut în deplasare cu Montpellier, în Ligue 1, scor 2-0.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 5 ponturi pentru Zenit – Bordeaux

Acestea fiind zise, am ales 5 ponturi pariuri pentru duelul dintre Zenit Sankt Petersburg și Girondins Bordeaux. Două dintre ele sunt sigure, două sunt puțin mai îndrăznețe, iar unul este „bombă”.

Cele 5 ponturi pentru Zenit – Bordeaux
1,70 este cota pentru o victorie a lui Zenit
1,32 este cota pentru peste 1,5 goluri
1,80 este cota pentru NU înscriu ambele
1,17 este cota pentru 1X
2,80 este cota ca Artem Dzyuba să înscrie
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.