RB Leipzig – Celtic. După două zile intense de UCL, ne îndreptăm atenția asupra celei de-a doua competiții intercluburi a Europei, acolo unde sunt programate meciuri care mai de care mai interesante pentru pariori.

Unul dintre cele mai tari meciuri este cel dintre RB Leipzig și Celtic Glasgow, partidă care va avea loc în Germania, de la 19:55, în runda a treia a Grupei B a Europa League.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

RB Leipzig – Celtic. Informații vitale pentru pariori

După primele două runde, liderul Grupei B este Salzburg, cu șase puncte, urmată de RB Leipzig, cu trei puncte, Celtic Glasgow, tot cu trei puncte, în timp ce formația daneză Rosenborg este codașa grupei, fără vreun punct.

Echipa germană este neînvinsă de la sfârșitul lunii septembrie, de la înfrângerea suferită în fața lui Salzburg în Europa League, cu scorul de 3-2. De atunci, Leipzig a adunat șase meciuri fără eșec, dintre care două remize și patru succese.

La rândul său, Celtic Glasgow este de asemenea neînvinsă de la eșecul cu Salzburg, însă de atunci a mai jucat doar două meciuri în campionatul Scoției: 6-0 cu St Johnstone și 4-2 cu Hibernian.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 6 predicții pariuri pentru RB Leipzig – Celtic

Acestea fiind zise, am selectat cu meticulozitate 6 predicții pentru acest joc din Europa League, cu o cotă totală de 24,5. Ca de obicei, avem pentru voi predicții din toate gamele. Alegerea rămâne a voastră.

Cele 6 predicții pariuri pentru RB Leipzig – Celtic
1,40 este cota pentru ca Leipzig să câștige meciul
1,53 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,75 este cota pentru GG
1,11 este cota pentru 1X
3,85 este cota pentru ca Timo Werner să deschidă scorul
1,53 este cota pentru minimum un gol înscris de Celtic
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.