10 ponturi pentru Chelsea – BATE. După două zile intense de UCL, ne îndreptăm atenția asupra celei de-a doua competiții intercluburi a Europei, acolo unde sunt programate meciuri care mai de care mai interesante pentru pariori.

Meciul dintre Chelsea Londra și BATE Borisov este programat în etapa a treia din Grupa L a Europa League. Partida se va disputa pe Stamford Bridge, joi, de la 22:00.

Cel mai mare BONUS de pe piață este oferit de BETANO. Dacă te înscrii prin acest LINK PROMOȚIONAL, sau prin banner-ul de mai jos ai un BONUS automat în valoare de 500 de RON!

10 ponturi pentru Chelsea – BATE. Informații vitale pentru pariori

Chelsea a câștigat la limită ambele jocuri disputate până acum, cu PAOK și MOL Vidi, dar este de așteptat să se dezlănțuiască în fața formației din Belarus, care este a treia în grupă, cu trei puncte.

Dacă vrei să pariezi fără niciun risc aceste ponturi, UNIBET vine cu o promoție specială. Pariu GRATUIT în valoare de 250 de RON. Deschide-ți cont prin acest LINK PROMOȚIONAL.

Cele 10 ponturi pentru Chelsea – BATE

Așadar, am ales 10 ponturi pentru Chelsea – BATE. Majoritatea sunt fără risc, însă v-am pregătit și o adevărată bombă. Este vorba despre posibilitatea ca Eden Hazard să reușească o dublă, pont ce are o cotă irezistibilă de 4. Iar mijlocașul belgian este într-o formă de-a dreptul incredibilă, astfel că este de așteptat să înscrie și cu BATE.

Cele 10 ponturi pentru Chelsea – BATE
1,12 este cota pentru victorie Chelsea
1,45 este cota pentru peste 2,5 goluri
1,48 este cota pentru NU înscriu ambele
1,45 este cota pentru 1/1
1,27 este cota ca gazdele să înscrie în prima repriză
1,65 este cota ca Eden Hazard să înscrie
1,86 este cota ca Alvaro Morata să înscrie
4,00 este cota ca Hazard să reușească dubla
1,10 este cota ca Fabregas să nu ia cartonaș
1,20 este cota ca gazdele să înscrie cel puțin 2 goluri
* Pariază aceste ponturi cu BONUSUL de 500 de RON de la BETANO.