Biletul Zilei Unibet de astăzi, 24 decembrie, vine cu două meciuri despre care vom vorbi în rândurile de mai jos. Cele două partide care se dispută de la ora 19:00 în Turcia formează o cotă totală de 2,31, perfectă pentru un câștig decent în Ajunul Crăciunului.


Biletul Zilei Unibet 24.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 415 de lei. Eu îți recomand, totuși, să mizezi o sumă mai mică. 150 s-ar potrivi perfect acestui bilet de astăzi!

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 665 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 24.12.2018. Akhisarspor – Konyaspor

Abele formații vin după două succese. Gruparea gazdă tocmai ce a învins pe Karagumruk, scor 2-0, în Cupa Turciei, în vreme ce Konyaspor a câștigat partida cu Kasimpasa, scor 3-2. Mai bine în clasament stă Konyaspor, fiind pe locul opt cu 24 de puncte acumulate în 16 etape. De partea cealaltă, Akhisarspor este pe 16, primul loc retrogradabil. O victorie astăzi pe teren propriu o scoate din zona nisipurilor mișcătoare. Totuși, nu este probabil să se întâmple acest lucru, așa că mizăm pe un pariu pe goluri. Peste 1.5 mai exact.

  • Moș Crăciun vine cu un BONUS extravagant la Betano: 500 de RON automat! Încasează-l pe LOC!

Biletul Zilei Unibet 24.12.2018. Antalyaspor – Fenerbahce

Al doilea meci de pe bilet o aduce în prim plan pe Fenerbahce, o formație care în ciuda numelui este catastrofală în acest sezon. După 16 etape consumate, Fener ocupă penultimul loc al clasamentului, cu doar 15 puncte acumulate. Extrem de puțin pentru o formație care a câștigat de 19 campionatul Turciei. Adversara sa stă mult mai bine, fiind pe locul 7 al clasamentului, la doar trei puncte distanță de locurile de Europa League. Chiar dacă este în această situație extrem de proastă, mergem pe victoria lui Fenerbahce, la o cotă de 1,75. Baftă!