Biletul Zilei Unibet de astăzi, 25 decembrie, este format din două meciuri din liga secundă a Israelului: Sektzia Nes Tziona – Maccabi Ahi Nazareth și Hapoel Acre – Hapoel Marmorek Irony Rehovot.


Biletul Zilei Unibet 25 decembrie. Îl poți paria gratuit!

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 415 de lei. Eu îți recomand, totuși, să mizezi o sumă mai mică. 150 s-ar potrivi perfect acestui bilet de astăzi!

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 665 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 25.12.2018. Sektzia Nes Tziona – Maccabi Ahi Nazareth

Nes Tziona este pe primul loc din eșalonul secund al Israelului, cu 30 puncte după 15 etape consumate. Înainte de ultimul meci, cel cu Hapoel Hadera, pierdut 0-1, avea o serie de 4 victorii consecutive, două din ele la scor: 5-1 cu Saba și 6-0 cu Akko. De partea cealaltă, Maccabi Ahi Nazareth nu trece printr-o perioadă deloc plăcută. Din acest motiv am și ales să jucăm ”1 solist” cu șut. Oaspeții au o serie de patru meciuri consecutive fără victorie, timp în care a înregistrat 3 înfrângeri și o remiză. Din acest motiv am ales să pariez pe ”1 solist”, la o cotă de 1,50. Excelentă în condițiile actuale.

  • Moș Crăciun vine cu un BONUS extravagant la Betano: 500 de RON automat! Încasează-l pe LOC!

Biletul Zilei Unibet 25.12.2018. Hapoel Akko – Hapoel Marmorek Irony Rehovot

Al doilea meci de pe biletul meu de astăzi este poate la fel de clar ca primul. Hapoel Akko este pe locul 11 al clasmentului, cu 15 puncte acumulate, în Marmorek este pe ultimul loc, fără nicio victorie după primele 15 etape. La fel ca la primul meci, aleg să mizez pe ”1 solist”, la o cotă de 1,62. Akko este într-o formă foarte bună, reușit să câștige meciul cu prim-divizionara Hapoel Haifa, în Cupa Israelului.