Biletul Zilei 30.08.2018 conține două meciuri din Europa League, competiție ce își va afla joi seara toate participantele din faza grupelor. Pariem pe marea favorită la trofeu, dar și pe o victorie a lui Beșiktaș cu Partizan Belgrad. 

Biletul Zilei 30.08.2018
Beșiktaș – Partizan 1 @ 1.40
Sevilla – Olomouc 1/1 @ 1.50
Curs final: 2.10

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 30.08.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 210 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 

Biletul Zilei 30.08.2018. Beșiktaș – Partizan

Turcii de la Beșiktaș sunt favoriți la accederea în grupele Europa League, după ce au remizat 1-1 la Belgrad. Astfel, se pot califica mai departe și cu un scor de 0-0 în returul de la Istanbul. Nu doar rezultatul o avantajează pe Beșiktaș, ci și valorea lotului, unul mult mai puternic decât cel al lui Partizan. Dacă sârbii s-au obișnuit să vândă jucători tineri cât mai repede în străinătate, turcii cumpără foarte mulți fotbaliști trecuți de prima tinerețe și aflați la apus de carieră. Printre jucătorii pe care îi regăsim în primul 11 al lui Beșiktaș sunt Adriano, Pepe, Vida, Quaresma sau Medel. De cealaltă parte, Partizan nu are niciun jucător cunoscut, iar vârf de atac este Ricardo Gomes, un fotbalist care anul trecut evolua în a doua ligă din Portugalia, la Nacional. Poți încerca pe bilet și acest pronostic de cota 1.20 la Copenhaga – Atalanta

Biletul Zilei Europa League. Sevilla – Sigma Olomouc

Sevilla, specialista Europa League, se află din nou în această competiție, iar planurile sale sunt de a merge până la capăt. Sevilla e singura echipă din istorie care a câștigat trofeul Europa League de trei ori consecutiv. E greu de crezut că se va încurca cu Sigma Olomouc, pe care a învins-o în tur cu 1-0. După eșecul din Supercupa cu Barcelona, andaluzii au legat trei victorii și o remiză, 0-0 cu Villarreal. Olomouc traversează o perioadă de coșmar, iar Sevilla are mari șansă se înscrie încă din prima repriză. Cota pentru varianta 1/1 este excelentă. Ne face cu ochiul totodată și cota de 1.71 la FCSB – Rapid Viena, meciul așteptat cu nerăbdare de pariorii români.