Biletul Zilei Unibet 16.09.2018 vine cu două meciuri din Seria A pe care pariorii nu au voie să le rateze. Pariem pe Juventus – Sassuolo și Cagliari – AC Milan.


Biletul Zilei Unibet 16.09.2018. Îl poți paria gratuit

Ambele dueluri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 294 de lei. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 544 lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

 

Biletul Zilei Unibet 16.09.2018. Juventus – Sassuolo

Juventus primeşte vizita celer de la Sassuolo, într-un meci ce se anunţă extrem de interesant. Pe Allianz Stadium se întâlnesc primele două echipe din clasament. „Bătrâna Doamnă” are un start perfect de sezon, e singura echipă neînvisă de până acum, 9 puncte din 9 posibile. Şi azi are şansa să obţină o nouă victorie. Mai mult, Cristiano Ronaldo poate să spargă gheaţa şi să marcheze primul său gol în tricolul bianconerilor chiar în faţa proprilor suporteri. Şi despre oaspeţi se poate spune că au început destul de bun în actuala stagiune, două victorii cu Inter(1-0) – Genoa(5-3) şi un egal la Cagliari(2-2). Pe faza de atac stau destul de bine, având însă mari probleme în zona centrală a apărării.

Biletul Zilei Unibet 16.09.2018. Cagliari – AC Milan

Ultimul meci al zilei în Serie A e Cagliari – AC Milan. Gazdele au strâns 4 puncte în primele 3 etape. Au început sezonul cu o înfrângere la Empoli(0-2), au fost egalaţi în minutul 90+9 acasă de Sassuolo(2-2) şi au obţinut prima victorie în deplasare la Atalanta(0-1). Atuul echipe antrenate de Rolando Maran e atacantul Leonardo Pavoletti. Posedă un joc de cap impresionant prin care domină fundaşii adverşi. Milanezii au o singură victorie în ultimele 5 deplasări în Seria A, 2-1 la Bologna. Au marcat şi au primit gol de fiecare dată. Vin pe Sardegna Arena după succesul de răsunet cu AS Roma. Chiar dacă l-au obţinut la ultima fază de joc prin Cutrone(90+5′), băieţii lui Gattuso au dominat clar meciul.