Biletul Zilei Unibet 22.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Mizez pe Chelsea – Leicester City şi pe Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen. Cota totală este de 2,05! 


Biletul Zilei Unibet 22.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 262 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 512 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 22.12.2018. Chelsea – Leicester City

Chelsea se află pe locul 4 în Premier League, având 37 de puncte, la doar două lungimi distanţă de poziţia a 3-a, ocupată de Tottenham, şi la trei de poziţia a 5-a, ocupată de Arsenal. Trupa lui Sarri joacă excelent pe teren propriu, în ultima partidă de pe Stamford Bridge reuşind să învingă campioana Manchester City. Partida cu Leicester se anunţă destul de uşoară. Oaspeţii acestui meci se află la mijlocul, ocupând locul 12, cu 22 de puncte adunate. Leicester vine după trei înfrângeri la rând, două în campionat, cu Tottenham, scor 0-2, şi cu Palace, scor 0-1, şi ultima în EFL Cup, la penalty-uri cu City.

  • Moș Crăciun vine cu un BONUS extravagant la Betano: 500 de RON automat! Încasează-l pe LOC!

Biletul Zilei Unibet 22.12.2018. Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen

Frankfurt se află pe locul 5, cu 27 de puncte după 16 etape, este revelaţia acestui sezon din Bundesliga şi speră mai mult ca oricând la ocuparea unui loc de Champions League. E neînvinsă de trei partide, pe două dintre acestea reuşind chiar să şi le câştige. De cealaltă parte, Bayern vine după victoria la limită cu Leipzig şi are mare nevoie de cele 3 puncte, după ce Dortmund a câştigat aseară. Totul pentru a nu se mări distanţa faţă de locul 1. Bavarezii nu au mai pierdut de 7 partide, reuşind să obţină 5 victorii şi 2 egaluri. Vor forţa din primul până în ultimul minut în această seară.