Biletul Zilei Unibet 23.12.2018 are în componenţă două ponturi pariuri. Mizez pe Everton – Tottenham şi pe Hoffenheim – Mainz. Cota totală este de 2,66! 


Biletul Zilei Unibet 23.12.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 415de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 665 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 23.12.2018. Everton – Tottenham

Everton nu a mai simţit gustul victoriei de patru etape, obţinând doar 2 puncte în precedentele patru partide. Gazdele acestui meci se află pe locul 11, cu 24 de puncte, la mare distanţă de primul loc de cupă europeană. Fanii nu sunt tocmai încântaţi de parcursul pe care Everton îl are în acest final de an, mai ales că primul meci din această serie neagră a coincis cu înfrângerea în marele derby cu Liverpool, scor 0-1. De cealaltă parte, Tottenham ocupă poziţia a treia în Premier League, cu 39 de puncte, la distanţă mare de City şi Liverpool. Cu o victorie în această seară, Spurs poate să profite de înfrângerea surprinzătoare a lui Chelsea şi să se distanţeze uşor faţă de ocupanta locului 4.

  • Moș Crăciun vine cu un BONUS extravagant la Betano: 500 de RON automat! Încasează-l pe LOC!

Biletul Zilei Unibet 23.12.2018. Hoffenheim – Mainz

Hoffenheim se află într-o formă de moment de senzaţie, nu a mai pierdut de la începutul lunii octombrie. Gazdele acestei partide are o serie de 4 victorii şi 5 remize, fapt ce o plasează în clasamentulul Bundesligii pe locul 7, cu 24 de puncte, la doar 3 de locul direct calificat în grupele Europa League. De cealaltă parte, Mainz a dezamăgit în ultimele 3 meciuri şi se află abia pe locul 12. În precedentele 3 meciuri a obţinut doar 3 puncte, după înfrângerea cu Lepizig şi remizele cu Hannover şi Frankfurt. Oaspeţii vor avea de înfruntat nu doar forma slabă prin care trec, ci şi faptul că nu au mai câştigat pe terenul alb-albaştrilor tocmai din 2014.