Biletul Zilei Unibet 30.11.2018 are în componenţă două ponturi pariuri din Liga 1. Pariem pe Poli Iași – Sepsi şi pe CFR Cluj – Voluntari. Cota totală este de 2,21!  Tichetul zilei de ieri a fost CÂŞTIGĂTOR! Am făcut un profit de 456 de lei fără nicio emoţie. 🙂

  • Pariezi pe UCL și EL? Dacă o faci la Unibet, poți câștiga 5.000 lei CASH fără rulaj! (Detalii AICI)


Biletul Zilei Unibet 30.11.2018. Îl poți paria gratuit

Cele două meciuri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 301 de lei.

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 551 de lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

Biletul Zilei Unibet 30.11.2018. Poli Iași – Sepsi

Poli Iaşi are un parcurs dezamăgitor, ieşenii având probleme nu doar cu locul ocupat în clasament, ci mai ales cu scandalurile de la vârful conducerii. Se află pe poziţia 13, penultima în clasament, şi a acumuluat doar 17 puncte în cele 16 etape disputate. Moldovenii sunt a doua cea mai slabă formaţie şi în privinţa înfrângerilor suferite, având nu mai puţin de 9 în acest sezon. A părut că au puterea să revină în ultima etapă, au deschis scorul cu FCSB în minutul 53 prin Flores, dar s-au văzut învinşi la final. De cealaltă parte, Sepsi se află într-o formă exelentă. Au un record de invincibilitate de invidiat pentru o o echipă mică. Este neînvinsă din august şi ocupă ultimul de playoff, la doar 3 puncte de poziţia a 4-a.

Biletul Zilei Unibet 30.11.2018. CFR Cluj – Voluntari

CFR Cluj este liderul Ligii 1, cu 13 puncte, la doar două lungimi distanţă de urmăritoarea FCSB. Practică un joc consistent, aşa cum s-a întâmplat şi în ultima etapă, în deplasarea de la Chiajna. Clujenii au câştigat la limită, 1-0, într-o partidă în care nu s-a pus niciun moment în discuţie învingătoarea. Meciul în compania Voluntariului se anunţă unul extrem de uşor. Ilfovenii ocupă ultima poziţie în clasament, având doar 8 puncte, şi au şanse mari să îşi ia la revedere de la Liga 1 la finalul actualei stagiuni. Cu toate că au un antrenor nou în persoana lui Bergodi, lotul de care dispune nu îi permite momentan să spere la mai mult. În runda precedentă a pierdut fără drept de apel în faţa Viitorului, chiar dacă a reuşit să marcheze un gol.