Câștigul anului la pariuri! A rupt în două casa de pariuri! A pariat 10 lei și a luat peste 170.000 de euro

Un parior din România a reușit să dea lovitura anului la pariuri cu un bilet cu bonus dublu pariat de cinci ori cu câte doi lei, la fortuna. 22 de evenimente, multe dintre ele destul de grele, pentru o cotă de 47981. În total, norocosul a câștigat peste 170.000 de euro, o sumă incredibil de mare cu o miză incredibil de mică. 

Bilete câștigătoare pariuri

Așa cum scriam mai sus, bărbatul a avut pe bilet mai multe meciuri grele. Unul dintre ele a fost Sampdoria – Lecce PSF 2, la o cotă de 3.4, cea care a fost, de fapt, și cea mai mare pe care a jucat-o. Pronosticul i-a ieșit de la pauză, oaspeții conducând cu 1-0 prin golul marcat de Lapadula, în minutul 8. A doua cea mai mare cotă de pe bilet a fost tot din Italia, la Juventus – Genoa, GG. Pariul a fost verde încă de la pauză. Un altul a fost Chelsea – Manchester United, în Cupa Ligii Angliei, ambele marchează. Rashford a deschis scorul în minutul 25, pentru gazde egalând Batshuayi 36 de minut mai târziu. Și tot în Cupa Ligii Angliei a avut și Liverpool – Arsenal, tot GG, în minutul 19 era deja câștigător. Acesta se încadrează în categoria celor ușoare. Așa cum a fost și Real Madrid -Leganes, PR1. A ieșit fără emoții, 3-0 la pauză pentru madrileni.

5 bilete x 163.168 de lei — total 815.840 de lei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.