Pronosticuri pariuri pentru Mediaș – FCSB. Super meci în această seară de la ora 21:00. Medieșenii sunt pe val și vor primul loc în clasament.

Bucureștenii vin după meciul din Croația cu Hajduk Split. FCSB a întâlnit o echipă foarte dură, o galerie foarte inimoasă și un teren foarte prost, cam aceștia au fost adversarii băieților noștri.

FCSB a obținut un 0-0 ce îi dă în continuare speranțe pentru play-off. În Liga 1 Betano lucrurile nu au debutat așa de bine, FCSB a pierdut în prima etapă împotriva celor de la Giurgiu (scor 0-1). 


Pronosticuri pariuri Gaz Metan Mediaș – FCSB Liga 1 Betano

A urmat egalul de poveste cu Dinamo, FCSB a condus de fiecare dată în timpul derby-ului dar scorul final a fost 3-3. În ultima etapă disputată de echipa lui Nicolae Dică, totul a fost perfect pentru roș-albaștrii, FCSB s-a impus cu scorul de 4-0 în fața celor de la Poli Iași.

Mediașul este surpriza extrem de plăcută a acestei ediții de campionat, Gaz Metan este liderul Ligii 1 Betano cu șapte puncte. Gazul a câștigat în prima etapă pe propriul teren cu scorul de 2-1 în fața ilfovenilor de la Chiajna.

Pronosticul meu pentru Medias – FCSB: ”Fortes marchează oricând” @ 3,45, cota la Betano

În etapa a doua Gazul a pierdut două puncte la Voluntari, scorul final de 1-1 fiind unul injust după desfășurarea partidei. În etapa a treia Dianmo a venit la Mediaș.

Pronosticuri pariuri Gaz Metan Mediaș – FCSB Liga 1 Betano

”Câinii” veneau pe cai mari după rezultatul din derby de România, dar au întâlnit o echipă a Mediașului extrem de bine motivată de Mihai Teja.

Gaz Metan s-a impus cu 3-2 într-un meci fabulos cu răsturnări de rezultat. FCSB are calitatea necesară de a se impune la Mediaș, echipa arată foarte bine în noul sezon dar parcă ceva nu se leagă în jocul acesteia.

Mihai Teja a reușit să creeze un grup foarte unit la Gaz Metan, băieții lui din teren vor da totul pentru victoria împotriva FCSB-ului. Cu siguranță vom vedea fotbal în acest meci.