Everton – West Ham 16.09.2018. Etapa a cincea din Premier League continuă duminică, zi în care sunt programate două partide, inclusiv Everton – West Ham.

Duelul Everton – West Ham nu are voie să lipsească de pe biletul tău. Avem, pe de o parte, o echipă neînvinsă în actuala ediție din Premier League. Este vorba despre Everton, care a acumulat șase puncte în primele patru runde – o victorie cu Southampton, scor 2-1, și trei remize, cu Wolverhampton, scor 2-2, Bournemouth, scor 2-2, și Huddersfield, scor 1-1.PARIU GRATUIT UNIBET
Everton – West Ham 1X @ 1.29

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 129 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Everton – West Ham 16.09.2018 Premier League

Everton, a șaptea clasată înaintea acestei runde, primește vizita unei echipe fără punct obținut în acest sezon. West Ham United este codașa campionatului Angliei, cu patru înfrângeri în primele patru runde, 0-4 cu Liverpool, 1-2 cu Bournemouth, 1-3 cu Arsenal și 0-1 cu Wolverhampton, deci zece goluri primite și doar două înscrise.

500 RON BONUS AUTOMAT OFERIT DE BETANO DACĂ PARIEZI PE MOBIL!

În sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit victoriile. În turul campionatului, Everton s-a impus pe Goodison Park, scor 4-0, pentru ca în retur echipa londoneză să câștige pe teren propriu, scor 3-1.

Everton – West Ham 16.09.2018. Pronosticuri fotbal fără risc

Acestea fiind zise, calculele sunt simple. Fie pariați pe un succes al lui Everton, ceea ce v-ar dubla miza, și sunt șanse mari să se întâmple asta, fie alegeți să nu riscați nimic și pariați pe 1X. Și în acest caz, cota este avantajoasă, ținând cont de parcursul celor două echipe în acest start de campionat. Ce-i drept, cu toate că West Ham are înfrângeri pe linie, Everton a obținut un singur succes și este echipa cu cele mai multe remize, trei la număr, în acest sezon.