Excelbet (fosta Sky Bets), fa o verificare bilet aici sa vezi daca ai castigat. Poti verifica atat biletele pe care le-ai pus, cat si pe cele pe care le-ai pariat live. Inclusiv la loto! Metoda este una extrem de simpla. Trebuie sa urmezi doar cativa pasi, nu dureaza mai mult de un minut.

Primul pas este sa accesezi acest LINK sau sa scrii seria de bilet si codul de verificare in imaginea de mai jos. E atat de SIMPLU! In caz ca nu gasesti unde este situata seria sau codul biletului, nu-i nicio problema, iti arat in pasul urmator.

excelbet

Excelbet Verificare bilet (unde sunt seria si codul?)

Daca n-ai mai pariat pana acum la Excelbet, fostul Sky Bets, atunci trebuie sa citesti urmatoarele randuri, dar sa vezi si imaginea de mai jos, care iti va explica foarte repede unde gasesti toate datele pentru a-ti verifica biletul la Excelbet. Avem acest bilet castigator al unui parior din Tulcea drept exemplu. Seria biletului Excelbet o poti gasi in stanga, iar codul este in dreapta (vezi zona inconjurata de culoarea rosie.

bilet castigator excelbet

Atentie! Trebuie  sa introduci seria biletului cu tot cu semnele „/,\”, exact cum apare pe biletul tau. Ei bine, dupa ce ai introdus codul si seria trebuie sa dai click pe „Verifica Pariul”. Acest pas poti sa faci accesand site-ul oficial al celor de la Excelbet (LINK AICI). Apoi, dupa ce ai apasat pe „Verifica Pariul” vei fi dus intr-o pagina asemanatoare cu cea pe care o avem mai jos.

verifica bilet excelbet

Primul paragraf este cel mai important. Acolo vezi daca biletul tau excelbet a fost castigator sau pierdut. Daca e castigator iti va fi prezentat cu culoarea verde, daca e piezator, va fi rosu. Apoi ai „Evenimente” acolo vezi care au fost meciurile castigatoare, sau care partida te-a spus. la final ai „Info Bilet” unde poti vedea data la care ai plasat biletul, numarul de variante. Ce suma ai castigat, etc.

Aceeasi verificare o poti face si daca ai bilete la variantele loto (Grecia Kino sau Polonia de exemplu). Codul si seria vor fi amplasate exact in acelasi loc.

Excelbet verificare bilet si rezultate

Acum iti voi arata, pas cu pas, cum sa verifici rezultatele pe site-ul celor de la Excelbet, atat la loto cat si la pariuri sportive. Este foarte simplu! In primul rand, ai meniul din dreapta sus, imediat dupa ce intri pe sait.

Ai sectiunea „Rezultate Sport si Loto”, dupa ce dai click acolo, vei merge intr-un nou meciu (foto jos). Aici poti sa selectezi fiecare sport prezent in oferta, dar si rezultatele.

Ai fotbal, tenis, baschet, in functie de ce evenimente se intampla in ziua selectata. De asemenea, sub fotbal ai optiunea sa verifici rezultatele inregistrate la loto, pentru ficare zi in parte.

cum verifici rezultatele pe excelbet

Excelbet verificare bilet – Care sunt alternativele?

Excelbet este o casa de pariuri prezenta doar in mediul offline, cea ce inseamna ca nu poti paria pe internet, de pe laptopul tau sau de pe mobil. Tocmai din acest motiv, trebuie sa urmezi toti acesti pasi pentru a-ti verifica biletul ca sa vezi daca este castigator sau nu.

Totusi, exista cateva alternative excelente daca vrei sa pariezi direct de pe telefonul tau,. Sunt foarte multe case de pariuri online, care ofera bonus de bun venit sau pariuri gratuite, chiar si de 500 de RON. Unele din avantaje ar fi faptul ca poti vedea starea biletului tau in timp real, pe telefonul tau, exact cum verifici ce s-a mai intamplat pe Facebook.

Mai mult de atat, poti depune bani de pe cardul tau si poti face retragerile foarte rapid, cateodata in mai putin de 24 de ore. Poti paria live, si chiar poti miza la loto Polonia sau Grecia Kino.

Excelbet sau casele de pariuri online?

Acum iti voi prezenta cele mai bune bonusuri pe care le poti incasa acum la casele de pariuri online. Avem 3 propuneri pentru tine, sunt cele mai bune de pe piata la ora actuala si ar fi pacat sa le ratezi!

Concluzii pentru casa de pariuri Excelbet

Nu vei vedea foarte multe agentii de pariuri prin orasele mari, gen Bucuresti, Constanta sau Craiova. Excelbet se bazeaza foarte mult pe francize, iar cei care pornesc o afacere de acest gen nu-si permit sa achite luna de luna chirii mari. Astfel, vedem case de pariuri Excelbet in zonele rurale, asa cum vezi in imaginea de mai jos. Aceasta casa de pariuri este situata in comuna Piatra, judetul Teleorman.

Asadar, daca locuiesti la tara, acolo unde nu prea vezi Superbet, Casa Pariurilor, ori Fortuna, ai aceasta aceasta singura alternativa – Excelbet, sau alte case de pariuri de acest gen, mici. Ce-i drept, n-am auzit pe nimeni sa se planga ca n-a primit bani de la aceasta agentie!

Alte articole utile:

excel bet comuna piatra

Summary
Review Date
Reviewed Item
Excelbet
Author Rating
21star1stargraygraygray