Gets Bet este un new-entry pe piața pariurilor online și vine cu unul din cele mai mari bonusuri la pariuri! Gets Bet a intrat în mediul online în martie 2018 și le propune clienților săi o mulțime de beneficii la prima înregistrare.

În acest articol vei afla cum poți intra în posesia celor 900 de RON. În plus, îți voi arătat, pas cu pas, cum să-ți faci cont la această casă de pariuri, cum să depui bani, cum să-i retragi și cum îți verifici contul.

Gets Bet – Cum îți faci un cont online

Știm că foarte mulți din voi au jucat măcar o dată la această casă de pariuri, care este prezentă și în câteva benzinării Petrom. Însă nu mulți din voi au cont online. Astfel vin în ajutorul vostru cu un ghid complet despre cum să-ți deschis cont la Gets Bet.

  • Deschideți-vă un cont prin acest link. Depuneți între 25 lei și 500 lei  si aceasta casa de pariuri vă oferă automat încă pe atât!

Nimic mai simplu. Intri pe pagina oficială a celor de la Gets Bet (LINK AICI) si te duci în dreapta sus și dai CLICK pe ”Înregistează-te acum”. După ce ai făcut acest pas, vei accesa un formular acolo unde introduci datele personale. Gets Bet are un site foarte sigur, iar toate datele tale vor fi în siguranță, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

Pentru a-ți fi mai ușor să deschizi contului, îți arăt ce trebuie să faci, pas cu pas, cu ajutorul imaginilor. După ce ai accesat site-ul https://online.getsbet.ro mergi în partea dreapta a paginii, acolo unde vei găsi această imagine pe care ți-o prezint mai jos. Acum accesează ”Înregistrează-te”!

gets bet

Primul hop l-ai trecut. Acum trebuie să te apuci să dai din taste și să-ți notezi datele personale: nume, adresa, data nașterii. Atenție! Toate datele introduse de tine trebuie să fie corecte, întrucât Gets Bet îți va cere și o copie după actul de indentitate pentru a-ți valida contul. Până atunci, îți prezint o imagine ca să-ți dai seama unde trebuie să scrii datele personale.

bonus gets bet

O data ce ai facut acest al doilea pas si primesti un mail de confirmare din partea Gets Bet, vei putea să-ți accesezi contul. Atenție, treaba nu e gata, mai trebuie să urmezi câțiva pași pe care ți-i voi prezenta mai jos. Asta dacă vrei să iei bonusul în valoare de 900 de RON.

Gets Bet – Cum iei BONUSUL de 900 de RON

Pachetul de bun venit la Gets Bet îl poți activa în trei pași ce îți oferă un BONUS total de 900 de RON. La prima depunere efectuată de tine vei primi un bonus 100 % în limita a 400 de RON. Apoi, mai faci o depunere în limita a 300 de RON și ai încă atât în cont. Iar la a treia depunere pe contul Gets Bet ai un bonus 100 % în limita a 200 de RON.

Click AICI ca să activezi oferta eFortuna și pariezi gratuit 400 lei pe ce vrei tu!

Mare atenție însă. trebuie să-ți verifici contul în limita a 30 de zile, altfel riști să rămâi fără el, iar banii care i-ai depus vor ajunge în custodia statului român. Nu prea ai vrea să se întâmple asta…

Nu-i nicio problemă! Îți voi arăta, pas cu pas, cum să-ți verifici contul de la Gets Bet, tot cu ajutorul imaginilor, așa cum am procedat mai sus, pentru a-ți fi totul limpede.

Cum îți verifici contul la Gets Bet

După ce ai urmat pașii de mai sus, ți-ai creat cont și ai luat BONUSUL, este momentul să-ți verifici contul. Accesează ”Contul meu”, mergi la secțiunea ”Încarcă documentele de verificare”, așa cum îți prezint în imaginea de mai jos.

cont gets bet

Ok, ai găsit modul de a încărca documentele, însă poate nu știi ce acte trebui să trimiți. O copie după Cartea de Identitate (Buletinul) ar trebui să fie singurul document pe care trebuie să-l trimiți în primă fază.

Poți fotografia buletinul cu telefonul, merge și așa. Atenție, dacă din motive tehnice nu poți să încarci documentele direct pe site, trebuie să trimiți buletinul printr-un mail la suport@getsbet.ro cu titlul ”Verificare”.

După 48 de ore contul tău va fi verificat și vei putea face retrageri fără nicio problemă.

Este posibil ca de-a lungul timpului Gets Bet să-ți mai ceară acte adiționale cum ar fi fotografii cu cardul de credit, față-verso (poți să-ți acoperi ultimele 4 cifre ale cardului, dar și CVV-ul pentru a nu oferi mai multe detalii decât trebuie).

De asemenea, în unele cazuri rare, Gets Bet poate să-ți ceară o poză în care să ți se vadă față, iar buletinul să fie și el la vedere.

Primești FREEBET de la Gets Bet după ce efectuezi verificarea contului

Ca să-ți mulțumească pentru timpul acordat în verificarea contului, cei de la Gets Bet îți vor oferi un Free Bet în valoare de 50 de RON, imediat după ce trimiți o copie după buletin.

E și aici o condiție… Trebuie să depui 50 de RON, pentru a fi eligibil pentru acest pariu gratuit.

O altă ofertă foarte interesantă la Gets Bet este ”Șansa 5”. Dacă plasezi un bilet cu minimum 5 evenimente ale căror cote să fie mai mari de 1,35 fiecare și ai o miză de minimum 20 de RON, ești eligibil pentru o promoție.

În ce constă această promoție la pariuri? În caz că ai pierdut un meci, Gets Bet îți va înapoia miza efectuată!

Unul din marile avantaje la Gets Bet este ca poti sa depui si sa retragi bani in agentii, la fel ca la eFortuna si Casa Pariurilor. Este o opțiune foarte bună în caz că rămâi fără bani pe card. Mergi frumos în agenție spui numele tau complet, suma pe care vrei să o depui sau retragi și totul e gata!

Există bonus fără depunere la Gets Bet?

Această întrebare și-au pus-o foarte mulți pariori care au jucat la agențiile stradale Gets Bet. Te asigur că nu există așa ceva. În schimb poți încasa 200 de RON fără depunere AICI, la Admiral, singura casa de pariuri din Romania care oferă bonus fără depunere.

Revenind la Gets Bet… nu poți juca aici gratis, însă, să fim serioși, dacă depui un minimum de 50 de RON la această casă de pariuri, primești încă 50 drept BONUS 100 %, dar și acel Free Bet de care îți povesteam. Astfel, pornești la drum cu un total de 150 de RON în cont!

Verificare bilet Gets Bet

În caz că vrei să rămâi la varianta clasică, adică să joci exclusiv în agenție, la un moment dat o sa ai nevoie să-ți verifici biletul. Îți voi arăta cum să faci acest lucru, fără nicio bătaie de cap, tot cu ajutorul imaginilor.

Pentru a efectua o verificare de bilet la Gets Bet trebuie să accesezi site-ul lor (LINK AICI). O dată ce ai intrat, mergi în dreapta sus, acolo unde vezi opțiunea ”Verificare bilet”. Arată exact ca în imaginea de mai jos.

cum verifici biletul la gets bet

În caz că nu ești familiarizat cu biletele de la această agenție de pariuri, îți voi prezenta unde găsești seria pentru a o introduce in se secțiunea ”Verificare bilet”. În imaginea de mai jos ai un bilet câștigător Gets Bet de la finala Champions League, Real Madrid – Liverpool, iar seria este scoasă în evidență prin culoarea galbenă.

verificare bilet gets bet

După ce faci acest pas îți va apărea o nouă pagină în care vei putea vedea dacă tichetul tău este câștigător sau nu. Dacă totul este în regulă, ar trebui să-ți apară toate meciurile bifate cu verde + mesajul ”felicitări, ai câștigat.” Sper că ți-a fost de folos acest ghid. Își urez multă baftă și cât mai multe bilete verzi!

Alte articole utile:

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Gets Bet
Author Rating
51star1star1star1star1star