Total Bet este o agentie de pariuri unde foarte multi romani pariaza. Daca si tu esti unul din ei afla cum iei bonusul si cum faci o verificare de bilet, sa vezi daca este castigator sau nu.

Pe lângă toate aceste ponturi, îți voi aduce la cunoștință și dezavantejele și avantajele pe care le aduce cu ea casa de pariuri Total Bet, care deține aproximativ 1000 de agenții stradale, fiind una din cele mai prezente case de pariuri în România!

Total Bet – Cum iei Bonusul la pariuri

Trecem direct pe treabă și îți explic la modul cel mai simplu cum poți încasa bonusurile oferite de Total Bet. Începem cu pariurile sportive, întrucât foarte mulți din voi vor să afle cum poate câștiga mai mulți bani la Total Bet.

Să spune că ai făcut un bilet cu 5 meciuri de fotbal, iar cota minimă pentru fiecare de evenimente este 1,25. În acest caz, agenția de pariuri Total Bet îți va oferi un bonus de 5 la sută din câștigul potențial. În cazul în care câștigul tău este 100 de lei, Total Bet mai vine cu un Bonus de 5 lei în cazul în care ai cinci meciuri pe bilet.

Sigur, acest bonus poate crește în funcție de evenimentele pe care le ai pariat și poate ajunge până la 80 la sută din câștigul potențial, dar pentru a bifa acest bonus maxim, trebuie să ai minimum 20 de evenimente pe bilet, ceea ce, știm cu toții, scad drastic șansele să câștigi… Dar merită încercat într-o zi cu meciuri multe.

  • 5 evenimente: +5%                   total bet verificare bilet
  • 6:     +10%
  • 7:     +15%
  • 8:      +20%
  • 9:     +25%
  • 10:   +30%
  • 11:    +35%
  • 12:    +40%
  • 13:    +45%
  • 14:    +50%
  • 15:    +55%
  • 16:    +60%
  • 17e:    +65%
  • 18:    +70%
  • 19:    +75%
 • 20:    +80%

Atentie, ca sa prinzi acest Bonus, trebuie ca fiecare din cotele tale să nu scadă sub 1,25. Conform termenilor si condițiilor Total Bet, tichetele pot să aibă și 25 de evenimente, dacă ai o cotă de 1,24 pe el, nu ești eligibil. Așa că mare atenție când îți faci biletul acasă, iar apoi merge la agenție să-l pariezi. Cotele pot scădea între timp, iar, fără să-ți dai seama, renunți la bonus…

Total Bet – Ce bonus ai la Loto si cum îl iei

Cei de la Total Bet au un bonus strans legat de un anumit joc la loto, numit ”Bila Magica”. ”Bila Magica este un pariu în cotă fixă pe evenimente tip pariu numere. Extragerile sunt redate simultan si pot fi vizualizate in toate agențiile care pun la dispozitie acest pariu”, se arată în descrierea făcute de Total Bet.

Ce inseamna acest lucru? Dacă ești familiarizat cu Grecia Kino sau Loto Polonia, atunci acest joc este oarecum asemănător. Avem extrageri de bile din 4 în 4 minute, care se fac exclusiv în agențiile Total Bet.

Dintr-un total de 49 de numere se extrag 35. Numerele se extrag pe rând și sunt afișate pe ecranul televizoarelor unul cate unul. Primele 5 numere extrase nu au cote, iar celelalte 30 au afișate în dreptul lor cotele în funcție de care se stabilește câștigul pe bilet.

Pariul ”Bila Magică” presupune indicarea corectă a cel putin 6 numere dintre cele 35 extrase. Dacă ai ghicit numerele te alegi cu un bonus în funcție de suma pariată.

total bet loto

Total Bet – Cum faci o verificare de bilet

Spre deosebire de alte case de pariuri stradale, Total Bet oferă o varintă simplă pentru verificarea biletului tău.

Ai acest meniu când intri pe site-ul lor (LINK AICI). O dată ce ai ajuns pe platforma Total Bet, mergi în dreapta sus și vei avea două căsuțe (foto sus) ”Cautare” și ”Verificare bilet”. A doua căsuță îți trebuie ție. Acolo introduci seria biletului, pe care o găsești pe tichetul tău. Îți voi arăta imediat unde, cu ajutorul fotografiei de mai jos.

total bet bilet castigatorverificare bilet pariuri

Acolo unde ai dreptunghiul selectat cu culoarea roșie vei găsi seria de bilet. Dupa ce ai intodus codul iti va prezenta tichetul tau, dar si iti va indica ce meciuri te-au scos (daca este cazul).

Așa cum ți-am precizat încă de la începutul ghidului, modalitatea de a-ți verifica biletul este una foarte simplă. Acum trecem mai departe si vom discuta despre avantajele și dezavantajele celor de la Total Bet.

Total Bet – pareri, avantaje/dezavantaje

 • Pornim cu ce e mai rău… Dacă spre fericirea ta ai un bilet câștigător la această agenție, dacă nu-l revendici într-o perioadă de 30 de zile, pierzi câștigul. Așa că trebuie să fii mereu atent și să verifici biletele tale cu obțiunea prezentată de mine mai sus.
 • Poți să-ți faci biletul online pe tbet.ro, înainte să mergi la agenție. Interfața este una foarte simplă și sigur nu o să-ți prinzi urechile.
 • Ce-i drept, din câte am înțeles de la cei care pariază acolo, sunt momente în care nu poți să-ți faci un tichet virtual și să-l printezi.
 • Un alt avantaj este faptul că această agenție este prezentă oriunde vezi cu ochii, ceea ce înseamnă că și tu ai una aproape de locul unde stai.
 • Un alt dezavantaj ar fi faptul că dai foarte greu de oamenii din call center, atunci când ai o problemă la Total Bet. Am văzut pe Facebook câteva persoane care au încercat de multe ori să sune însă nu răspundea nimeni.

Total Bet – Alternative

Marele dezavantaj al acestei case de pariuri este că nu poți paria online. Poate deveni uneori enervant, când nu ai chef să ieși din casă și să mergi până la cea mai apropiată agenție. Tocmai din acest motiv venim cu o soluție care îți va ușura plăcerea de a paria, iar, în plus, îți va aduce și un plus de bani, dacă alegi să-ți deschizi un cont online la una din casele de pariuri pe care ți le voi prezenta mai jos.

La Total Bet nu ai optiunea ”Cash Out”, pe care toate celelalte case de pariuri online le au. Spre exemplu, dacă pariezi pe 5 meciuri și mai stai într-unul singur, poți să vinzi pariul și primești o sumă de bani, apropiată de câștigul total. Este o variantă excelentă în cazul în care nu mai vrei să stai cu emoții la ultimul meci.

Dacă pariezi și la Excelbet, îți poți verifica biletul AICI! În schimb, dacă joci la Gets Bet, trebuie să aflii că au un bonus excelent la pariurile online, de 900 de RON!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Total Bet - Casa de pariuri
Author Rating
31star1star1stargraygray