Frankfurt – Bayern, ponturi pariuri Super Cupa Germaniei. Antrenorul lui Bayern știe totul despre adversara de astăzi. Meciul începe de la ora 21:30.

Bayern a câștigat campionatul la pas în sezonul trecut, bavarezii au acumulat 84 de puncte și au avut un golaveraj de 92-28. De la finalul acelui sezon s-au schimbat multe lucruri la echipa bavareză, în primul rând antrenorul. Bayern a numit în funcția de antrenor principal pe Niko Kovac, acesta fiind fostul antrenor al actualei adversare Frankfurt.

  • Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Frankfurt – Bayern, ponturi pariuri Super Cupa Germaniei

Bavarezii nu au strălucit în partidele amicale din această vară: Manchester United 1-0, Manchester City 2-3, Juventus 0-2, PSG 3-1.

Frankfurt a terminat sezonul trecut pe locul opt în campionat, ei au avut un golaveraj de 45-45 și o linie de clasament destul de slabă: 14 victorii, șapte rezultate de egalitate și 13 înfrângeri. Frankfurt a câștigat Cupa Germaniei chiar într-o finală disputată cu Bayern.

Scorul final a fost de 3-1 pentru Frankfurt, însă meciul în sine a fost dominat destul de autoritar de Bayern. Sincer nu știu de ce a fost numit Niko Kovac la cârma lui Bayern, dacă ne uităm doar pe linia de clasament a acestuia cu Frankfurt nu prea găsim lucruri pozitive.

Pronosticul meu pentru Frankfurt – Bayern: ”ambele marchează” @ 1,75 cota la Betano

Frankfurt a disputat o serie de partide amicale în această vară, rezultatele fiind destul de slabe ți echipele întâlnite extrem de modeste: Spal 1-2, Empoli 0-2, Wehen 6-2, Philadelphia Union 0-1, Real Salt Lake 1-1.

Frankfurt – Bayern, ponturi pariuri Super Cupa Germaniei

În meciurile disputate în Bundesliga în sezonul trecut, Bayer s-a impus de fiecare dată: 1-0 la Frankfurt, 4-1 pe teren propriu.

În acest sezon nu o prea văd pe Bayern să domine precum în anii trecuți, este posibil ca bavarezii să câștige atât această Super Cupă cât și Bundesliga, dar cu siguranță par (un pic mai mult) pământeni în noul sezon.

  • Poți intra în posesia unui pariu GRATUIT de 250 de lei dacă pariezi acest meci la Unibet. Click aici să activezi oferta!

Frankfurt pleacă cu dezavantajul de a juca împotriva fostului antrenor, dar acest lucru poate funcționa la fel de bine și invers.