Inspiraţia anului în România. A detonat bomba la Superbet cu un câştig de 150.000 de lei. În minutul 90+6!!!

Cu siguranţă acesta este unul dintre biletele câştigătoare ale anului la pariuri. Un bărbat din Timişoara a detonat bomba la Superbet cu un tichet de cotă 972, compus dintr-un număr foarte mare de evenimente. A avut încredere în cele 21 de meciuri, pentru că miza nu a fost una foarte mică, aşa cum s-ar aştepta toată lumea.

Bilete căștigătoare pariuri

Pariorul din Timişoara a mizat 100 de ron pe o serie parcă interminabilă de meciuri. A ales in Cupa Ligii Angliei, din Cupa Germaniei, din La Liga, din Serie A, acestea fiind cele mai importante competiţii. Însă altceva e cu adevărat incredibil la acest tichet şi la norocul pe care l-a avut acest băarbat. Unul dintre meciurile de pe bilet a fost Juventus – Genoa la care a avut 3+, pronostic ce a ieştit abia în minutul 90+6!!!, după ce arbitrul a dat 11m pentru gazde şi după ce şi-a păstrat decizia inclusiv după consultarea VAR. Ronaldo a marcat cel mai important gol al său despre care nu va afla vreodată că aşa e :))) În cele din urmă, după ce toate meciurile au fost verzi,  cu ceu 100 de lei pariaţi pe o cotă totală de 972, beneficiind și de un bonus de 80%, a câştigat 150.000 de lei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.