Liverpool – West Ham, ponturi pariuri Premier League. Finalista Champions League își începe sezonul de Premier League astăzi. ”Ciocănarii” se vor surpriza frumoasă a campionatului.

Liverpool a terminat sezonul trecut pe locul patru cu 75 de puncte, ”cormoranii” s-au concentrat foarte mult pe Champions League în partea secundă a sezonului trecut. Iar acest lucru le-a fost foarte benefic, Liverpool a disputat finala Ligii Campionilor împotriva celor de la Real Madrid.

  • Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Liverpool – West Ham, ponturi pariuri Premier League

”Cormoranii” au pierdut acea finală poate și din cauza lipsei de experiență a jucătorilor, poate și din cauza greșelilor individuale, dar cu siguranță datorită lui Real Madrid.

Madrilenii câștigând pentru a treia oară consecutiv cel mai prețios trofeu la nivel de club.

Pronosticul meu pentru Liverpool – West Ham: ”Liverpool marchează în ambele reprize” @ 1,75 cota la Betano

Liverpool a disputat foarte multe partide amicale în această pauză competițională: Torino 3-1, Napoli 5-0, Blackburn 2-0, Bury 0-0, Tranmere 3-2, Chester 7-0. ”Cormoranii” au participat și la Inernational Champions Cup: Manchester United 4-1, Manchester City 2-1, Dortmund 1-3.

Liverpool – West Ham, ponturi pariuri Premier League

Dacă ne uităm pe aceste rezultate, Liverpool pare că este într-o formă foarte bună și este pregătită 100% pentru noul sezon. West Ham a avut un sezon 2017/2018 foarte slab, a terminat pe locul 13 în Premier League cu 42 de puncte, a avut un golaveraj total de 48-68 și a avut 16 înfrângeri și 12 rezultate de egalitate în cele 38 de etape disputate.

”Ciocănarii” au schimbat puțin atmosfera în această vară și asta se vede în rezultatele obținute în partidele amicale: Wycombe 1-0, Preston 2-2, Aston Villa 3-2, Ipswich 2-1, Mainz 1-1, Angers 1-0. Adversarii întâlniți nu au fost de prim rang, dar victoriile pot aduce liniște la echipă, fie ele obținute și în partide amicale.

  • Poți intra în posesia unui pariu GRATUIT de 250 de lei dacă pariezi acest meci la Unibet. Click aici să activezi oferta!

În sezonul trecut de Premier League, Liverpool s-a impus în ambele partide directe cu același scor 4-1. West Ham a marcat în trei din ultimele cinci jocuri directe, disputate la Liverpool. ”Ciocănarii„ au marcat în ultimele șase etape din deplasare ale sezonului trecut.