Sevilla – Barcelona, ponturi pariuri Super Cupa Spaniei. Începe sezonul și în Spania, Barcelona și Sevilla deschid balul de la ora 23:00.

Catalanii au câștigat sezonul trecut Primera Division cu 93 de puncte, Barcelona a avut un golaveraj total de 99-29. Catalanii au vrut să intre în istoria Spaniei dar nu au reușit, Barca a încercat să nu aibă vreo înfrângere în tot sezonul. Levante a dat planurile catalanilor peste cap, în penultima etapă de Primera, Levante s-a impus pe propriul teren cu 5-4 în fața catalanilor.


Sevilla – Barcelona, ponturi pariuri Super Cupa Spaniei

Barcelona a terminat cu o linie de clasament foarte bună: 28 de victorii, nouă rezultate de egalitate și o singură înfrângere. Sevilla a avut un sezon 2017/2018 dezastruos, experimentul Montella nu a funcționat din păcate pentru andaluzi.

Sevilla a terminat pe locul șapte cu 58 de puncte și a avut un golaveraj negativ de 49-58.

Pronosticul meu pentru Sevilla – Barcelona: ”Barcelona și peste 2,5 goluri” @ 2,00 cota la Betano

Andaluzii au prins ultimul loc de Europa League, dar au început actualul sezon foarte devreme datorită acestul fapt. Sevilla a trecut de Ujpest cu două victorii (4-0 și 3-1).

Sevilla – Barcelona, ponturi pariuri Super Cupa Spaniei

Iar în primul meci din turul trei, Sevilla s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Zalgiris cu 1-0. Barcelona a disputat foarte multe partide amicale în această vară, dar rezultatele sunt extrem de slabe: AC Milan 0-1, AS Roma 2-4, Tottenham 2-2,  acestea fiind meciurile de la International Champions Cup.

Sevilla participat la două cantonamente în această vară și a disputat și ea multe partide de verificare: Benfica 0-1, Murcia 2-0, Linares 6-0, Bournemouth 1-1. Sevilla și-a pierdut destul de mult din strălucirea avută în sezoanele trecute, totuși trecem la lucruri pozitive faptul că și-a păstrat aproape tot lotul din sezonul trecut, continuitatea fiind bună în orice domeniu.

Barca a arătat destul de rău fără vedetele din lot, tinerii din cadrul clubului au arătat o lipsă de experiență în meciurile amicale, dar au o calitate foarte bună individuală. Barca s-a impus în Cupa Spaniei într-o finală cu Sevilla, scorul final fiind de 5-0 pentru catalani.