Lovitura anului la pariuri în România. A câştigat 1,5 miliarde de lei cu ajutorul VAR

Un parior din Voluntari a reușit să dea o super lovitură la pariuri, la Superbet, cu un bilet cu meciuri exclusiv din Champions League. Cele 8 evenimente au fost toate soliste, pentru o cotă totală de 2.576, ceea ce înseamnă că pronosticurile nu au fost deloc uşoare.

Bilete câștigătoare pariuri

Așa cum scriam mai sus, bărbatul din Voluntari a dat o adevărată lovitură la pariuri. A ghicit toate cele 8 rezultate ale zile de marţi, 5 noiembrie, din Champions League. Cea mai mare cotă şi cea mai mare surpriză de pe bilet a fost la Barcelona – Slavia Praga. Deşi cei mai mulţi vedeau un meci în care Barca va defila, inspiraţia i-a spus că echipa lui Valverde nu se va impune. A mers pe un X nebunesc, la o cotă de 7, şi i-a ieşit.  Însă nu a fost singurul egal pe care a mizat. Napoli – Salzburg a fost al doilea, pentru o cotă de 4.10 şi Chelsea – Ajax ultimul, unde a avut şi cele mai mari emoţii. Olandezii au condus cu 4-1 la un moment dat, apoi englezii au revenit şi au egalat la 4, exact ce îi trebuia pariorului din Voluntari, au înscris chiar şi golul 5, însă VAR-ul i-a salvat biletul. Restul de cinci meciuri şi ce a ales pentru ele le vedeţi mai jos, în imaginea alăturată. Astfel, norocosul parior a mizat 62 de lei pe o cotă totală de 2.576, pentru un câștig de 150.000 de lei!

Bilete câștigătoare pariuri Superbet

Bilete câștigătoare pariuri Superbet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.