Vineri iți oferim un pariu gratuit la Campionatul Mondial din Rusia. Această promoție vine din partea eFortuna, care și-a schimbat abordarea exclusiv pentru turneul final. Iată ce trebuie să faci pentru a intrat în posesia acestui free bet.Pariul gratuit îl vom efectua la main eventul zilei de la CM 2018, Portugalia – Spania. Campioana Europeana din 2016 a primit o cota enorma pentru un eventual succes 4,05, aflat în scădere de la 4,50. Aici putem profita cu un pronostic bine gândit. Pentru a intrat în posesia pariului gratuit trebuie să accesezi link-ul de mai jos și să-ți creezi un cont la eFortuna. Pașii sunt foarte simplii.


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 100 lei pe 1X la Portugalia – Spania @ 1,80


Pariu GRATUIT la Campionatul Mondial

Acum să vorbim despre meciul în sine, care se anunță a fi unul extrem de frumos. Spania este descumpănită după ce Julen Lopetegui a fost demis cu două zile înainte de startul Cupei Mondiale, S-a iscat un imens scandal după ce fostul selecționer a semnat pe ascuns cu Real Madrid.

Federalii de acolo n-au avut încotro și l-au demis. Acest fapt i-a enervat la culme pe jucătorii Realului, prezenți la Cupa Mondială. Sergio Ramos a sărit să-l bată pe președintele Federației Spaniole, însă n-a reușit întrucât Pique, jucătorul Barcelonei a sărit să-i despartă. Biletul Zilei de vineri în poți accesa AICI.

În aceste condiții, noi spunem că Portugalia are prima șansă, în ciuda cotei oferite de casele de pariuri online. Nu vom juca 1 solist, în schimb pariem că Portugalia nu pierde, la o cotă de 1,80. Lusitanii vin la doi ani distanță de cucerirea trofeului european și au o maturitate suplimentară în cazul turneelor finale. Cristiano Ronaldo este la ultimul Mondial în care poate da 100 %, peste 4 ani va avea 37 și nu va mai fi în aceeași formă. 

Ultima oară, Portugalia și Spania s-au întâlnit la Campionatul European din 2012. Spaniolii s-au impus atunci cu 1-0 după prelungiri, iar la câteva zile distanță aveau să devină campioni. La Cupa Mondială din 2010 s-au întâlnit din nou. Și atunci, Spania s-a impus și avea să devină în premieră Campioană Mondială. Am făcut o analiză mai amănunțită a acestei partide AICI,