Există un pont bombă extrem de bun astăzi la Campionatul Mondial, la meciul Egipt – Uruguay. Îl poți paria cu 250 de RON de la Unibet. Confuntarea este programată la ora 15:00, pe stadionul central din Ekaterinburg.

Pentru a genera pariul gratuit de 250 de RON, te-aș ruga să deschizi un cont la Unibet, agenția numărul 1 în pariuri online din România, și ești calificat automat pentru oferta de bun venit, care îți va apărea pe ecran în felul următor.

oferta bun venit unibet

Pont BOMBĂ la Egipt – Uruguay (8,00)

După ce activezi bonusul în valoare de 250 de lei, pariază că Mohamed Salah va marca primul gol al meciului, la o cotă de 8,00! Dacă se întâmplă asta, ai 2000 de RON în cont. În cazul în care Salah nu marchează, miza se va întoarce în contul tău. Așadar. n-ai absolut niciun risc dacă mizezi pe pontul nostru bombă, pe care, crede-mă, l-am jucat deja, este foarte bun!

Spun că este foarte bun, întrucât Salah este apt de joc după ce și-a revenit după accidentarea la umăr suferită în finala Champions League. N-a apucat să strălucească în acel meci după ce a fost ”secerat” de Sergio Ramos, însă acum are ocazia! S-a adunat foarte multă frustrare în atacantul lui Liverpool, iar asta ar putea să-l ajute foarte mult. Mai ales că poate da din nou ochii cu Sergio Ramos în optimile de finală.

Este un pariu greu, însă nu imposibil. Trebuie să admitem că Uruguay are atacanți fantastici, Cavani și Suarez, iar aceștia i-o pot lua înainte lui Salah. Cu toate astea, cota este excelentă, iar Salah a fost, totuși, cel mai în formă atacant al Europei în sezonul care tocmai s-a încheiat. 

Mohamed Salah a fost ”motorul” Egiptului în Preliminariile CM 2018, reușit să marcheze de 5 ori în cele șase meciuri din această fază a competiției. În total, atacantul lui Liverpool are 29 de goluri în cele 53 de selecții pentru naționala din Egipt. Bucuria de a marca la Mondiale este incomensurabilă, iar Salah știe acest lucru, tocmai din acest motiv avem mare încredere în el!