Power Bet verificare bilet. Află rapid dacă ai câștigat

Află rapid dacă ai câştigat un bilet plasat la Power Bet. Vezi aici cum îţi poţi verifica biletul, simplu şi fără bătăi de cap. 

Cum verifici biletul la pariuri la Power Bet

Power Bet este o casă de pariuri offline relativ mică, ce activează în România sub Licența nr. L1180129F000880 oferită de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Power Bet nu permite plasarea de bilete online, dar oferă câteva facilități care vin în ajutorul pariorilor, pentru a le face experiența mai plăcută. De exemplu, clienţii Power Bet își pot să îşi creeze biletul de acasă, fără să mai piardă timp prin agenție cu selectarea evenimentelor. Tot ce trebuie să facă pariorii, este să se prezinte la o agenție Power Bet cu codul biletului generat pe site și să plătească miza de pe bilet.

Verificarea unui bilet plasat la Power Bet se poate face foarte simplu:

  • Intră pe site-ul powerbet.ro
  • În colțul din dreapta sus există o căsuţă, iar acolo introduci codul biletului
  • Dai click pe Verifica și vei vedea care este statusul biletului.

Casele de pariuri Power Bet

Pe site-ul Power Bet nu se specifică numărul agenţiilor stradale. Există însă câteva agenţii şi în Bucureşti, dar şi în alte oraşe mari, precum şi în oraşele mai mici. Această casă de pariuri oferă posibilitatea de a colabora pentru deschiderea unei agenţii, iar tu te vei folosi de franciză, conform înţelegerii. Din informaţiile găsite în mediul online, am descoperit că oferta de franciza Power Bet ar consta în: 50% din profitul net merge către Power Bet, dacă investiția în amenajarea spațiului comercial aparţine în totalitate celui care deschide această agenție.

Citeşte şi: Verificare bilet Winner Bet. Cum aflii dacă ai câștigat

Citeşte şi: Cum poți să verifici rapid și ușor rezultatele la loto dacă ai pariat la Superbet

Citeşte şi: Verificare bilet FORTUNA. Cum afli dacă ai câştigat

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.