Ponturi pariuri KuPS – FC Copenhaga preliminarii Liga Europa 12 iulie. Două echipe ce sunt destul de echilibrate, poate cu un plus pentru danezi, se întâlnesc astăzi de la ora 19:00.KuPS este pe locul patru în campionatul din Finlanda, are 29 de puncte după 19 etape disputate și un golaveraj destul de echilibrat de (31-22). În ultimele cinci etape de campionat, KuPS a avut o formă oscilantă: două egaluri, două înfrângeri și o singură victorie, acesta fiind bilanțul gazdelor din acest meci. 


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 150 lei ambele marchează @ 2,00


Ponturi pariuri KuPS – FC Copenhaga preliminarii Liga Europa 

În partidele disputate pe propriul teren, KuPS are destule probleme: are trei victorii, patru egaluri și două înfrângeri, cu un golaveraj total de 17-12. În partidele disputate de KuPS în acest sezon se marchează o medie de 2,8 goluri per meci. Copenhaga a terminat campionatul în Danemarca pe locul patru.

Danezii au acumulat 58 de puncte, după ce au disputat cele 36 de etape. Golaverajul a fost unul destul de impresionant (65-47). În jocurile disputate în deplasare, Copenhaga a avut destul de multe probleme: în cele 18 etape disputate a acumulat nouă înfrângeri și trei rezultate de egalitate, iar golaverajul a fost unul negativ (23-25).

Ponturi pariuri KuPS – FC Copenhaga preliminarii Liga Europa

În meciurile disputate de oaspeți s-a marcat o medie de 2,9 goluri per meci. În această vară, pe lângă pregătirea tipică pentru acestă perioadă, Copenhaga a disputat și câteva partide amicale, iar rezultatele au fost extrem de slabe: a pierdut cu Lyngby 2-3, a pierdut cu Sturm Graz 0-1, a remizat cu Maribor 0-0 și a câștigat cu ȚSKA Moscova cu 4-1. Finlandezii au un oarecare avantaj, având meciuri oficiale în picioare, dar lipsa calității tehnice și lipsa valorilor individuale vor conta în acestă dublă.

Copenhaga are jucători destul de buni, ei sunt obișnuiți cu jocurile din cupele europene și sunt înzestrați cu o calitate tehnică superioară adversarului. Poate că nu se vor califica după primul joc, dar danezii au clar prima șansă în acestă dublă.