Pronostic Racing Luxemburg – Viitorul Liga Europa 12 iulie. Meciul echipei lui Gică Hagi se dispută astăzi de la ora 21:00. Tinerii fotbaliști sunt pregătiți și gata să impresioneze în Europa.Viitorul a disputat ultimul joc amical pe 5 iulie, Hagi a vrut să își țină fotbaliștii conectați la maxim. Sperăm că tinerețea lor, nu o să îi facă să se încurce de acest adversar modest. 


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 100 lei handicap Viitorul -1 @ 2,30


Pronostic Racing Luxemburg – Viitorul Liga Europa 12 iulie

Racing este o echipă din Luxemburg, care a terminat campionatul pe locul șapte cu 35 de puncte și a avut un golaveraj total de 41-40. În meciurile de pe teren propriu nu sunt o echipă de invidiat: au avut cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri, din cele 13 etape disputate, iar golaverajul a fost unul destul de slab (20-17).

În meciurile disputate de Racing se marchează o medie de 3,1 goluri per meci. Jucătorii sunt în marea lor majoritate din Luxemburg și nu dau dovadă de o calitate bună. În plan tehnico-tactic, dar și din punctul de vedere al calității jucătorilor, Viitorul este mult peste echipele din Luxemburg. Gruparea Constănțeană a terminat pe locul patru în campionat și a avut 35 de puncte.

Pronostic Racing Luxemburg – Viitorul Liga Europa 12 iulie

În cele zece meciuri de play-off Viitorul mai mult s-a chinuit. A avut trei victorii, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri, cu un golaveraj total de (13-11). În cantonamentul avut în acestă vară, Viitorul a reușit cinci victorii, dar a și pierdut de două ori. Echipa lui Hagi a câștigat cu: Zimbru Chișinău (5-0), Pruszkow (2-0), Jagellonia (2-1), Podbeskidzie (3-2), Radomiak Radom (3-1).

Problema mare a constănțenilor a fost când au terminat cu două înfrângeri meciurile amicale , 2-5 cu Legia și 0,4 cu Sosnowiec. Însă nu sunt suficiente motive să ne face griji în privinșa echipei lui Hagi. La acest joc din Europa League, nu credem că Viitorul o să aibă mari probleme, adversarul este mult prea modest și nu are o calitate de speriat. Merg clar pe mâna Viitorului și mizez cu ochii închiși pe o victorie în handicap!