Pronostic Rudar – Partizan Belgrad Liga Europa 12 iulie. Sârbii de la Partizan încep asaltul pentru grupele de Europa League. Au un meci destul de ușor, cu o echipă slăbuță.Partizan Belgrad are lupta ei an de an cu marea sa rivală Steaua Roșie Belgrad. În Europa nu prea au mai scos capul în ultima vreme. De obicei se pierd în acest tururi preliminare și ajung foarte greu în grupele unei competiții europene. 


 Click AICI ca să activezi oferta eFortuna  și pariezi gratuit 100 lei ambele marchează @ 2,05


Pronostic Rudar – Partizan Belgrad Liga Europa 12 iulie

Talente se găsesc cu carul în Serbia, dar lipsa de profesionalism, faptul că fanii se bagă peste echipă ori de câte ori aceasta este în impas, faptul că nu au patroni (fotbalul din Serbia este finanțat de stat), care probabil investeau bani mai muți în echipe, pentru a scoate profit din participările prin Europa și multe alte minusuri ce se adună în defavoarea fotbalului sârb.

Partizan vinde bine (la prețuri bune) an de an, dar așa nu pot face o echipă competitivă, care să poată face față în cupele europene. Sezonul trecut a terminat pe locul doi cu 43 de puncte, la o diferență imensă de Steaua Roșie care a avut 60 de puncte.

Pronostic Rudar – Partizan Belgrad Liga Europa 12 iulie

În meciurile disputate de Partizan se marchează puține goluri, media fiind de 2,2 per meci. În cantonamentul din acestă vară a disputat și câteva partide amicale, dar nu a impresionat: a câștigat cu Craiova scor 1-0, cu Gorica scor 3-0, dar a și pierdut cu Rostov scor 0-2 și cu Zorya scor 0-1. Rudar este o echipă din Muntenegru, care a terminat la mijlocul clasamentului cu 49 de puncte și a avut un golaveraj total de (32-28).

În partidele de acasă nu primesc gol ușor. În 18 partide disputate Rudar a primit 12 goluri. Campionatul din Muntenegru este mult sub cel din Serbia, nu credem că Partizan o să aibă mari probleme în a trece de acestă dublă.