PSG – Caen,  predictii pariuri pariuri Ligue 1. Cel mai puternic club din Franța începe noul sezon pe propriul teren, astăzi de la ora 22:00.

Parisul a făcut tot ce a putut să scape de Unai Emery, acum pleacă la un nou drum cu un neamț la timonă. Thomas Tuchel, fostul antrenor de la Dortmund a venit la PSG pentru visul cel mare: Champions League. Eu unul nu cred în acest deziderat al francezilor, Tuchel nu pare că are acea scânteie așa de mult necesară pentru a câștiga ”urecheata„..


PSG – Caen, predictii pariuri Ligue 1 Franța

Neamțul a debutat perfect la noua lui echipă, a câștigat Super Cuapa Franței în fața rivalei Monaco. PSG s-a impus cu 4-0 în acel joc și nu a lăsat vreun moment impresia că nu este la cârma partidei.

Parizienii au câștigat titlul în sezonul trecut cu 93 de puncte, ei au avut un golaveraj impresionant de 108-29 și o linie de clasament bună: 29 de victorii, șase rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

PSG a participat la International Champions Cup, iar rezultatele au fost destul de slabe: Bayern 1-3, Arsenal 1-5 (meci disputat împotriva fostului antrenor Unai Emery), Atletico Madrid 3-2.

Pronosticul meu pentru PSG – Caen: ”PSG victorie H -2 ” @ 1,73 cota la Betano

Caen a trăit cu emoții mari până în ultima etapă a sezonului trecut, oaspeții au terminat pe locul 16 în Ligue 1 și au acumulat 38 de puncte în clasament, cu unul mai mult decât Toulouse (echipă ce a disputat barajul de rămânere în Ligue 1).

PSG – Caen, predictii pariuri Ligue 1 Franța

Caen a făcut două cantonamente în această vară și a disputat câteva partide test, însă problema mare este că au primit multe goluri și nu au marcat prea mult.

. Egal cu Groningen 0-0, înfrângere cu Guingamp 1-3, victorie cu Angers 1-0, înfrângere cu Le Havre 0-6, egal cu Concarneau 0-0. Oaspeții vor avea probleme mari în a se salva de la retrogradare în acest sezon.

Probabil că PSG o să se impună și anul acesta în Ligue 1, dar dorința Qatarezilor este Champions League.