Sevilla – Getafe 16.09.2018. Etapa a patra din La Liga continuă duminică, zi în care au loc patru meciuri, Sevilla – Getafe fiind cel mai interesant.

Ținând cont de rezultatele înregistrate în acest sezon de cele două echipe, această partidă nu are voie să lipsească de pe biletul unui parior care se respectă. Și haideți să vă spunem de ce.PARIU GRATUIT UNIBET
Sevilla – Getafe Sub 2,5 @ 1.91

PARIEZI 100 LEI >> CÂȘTIGI 191 LEI

ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem acest pronostic, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Sevilla – Getafe 16.09.2018 La Liga

În primele trei runde, în cele șase meciuri disputate în total de cele două echipe s-au înscris doar zece goluri, adică sub două goluri pe meci. Mai mult, în doar un singur meci din șase ambele echipe au marcat. Iar Sevilla a înscris toate cele patru goluri din acest sezon în prima etapă. Prin urmare, calculele sunt simple. Recomandarea noastră este să pariați pe sub 2,5 goluri, un pariu care are o cotă foarte, foarte avantajoasă de 1.91. Astfel, aproape că vă dublați miza și faceți un profit frumușel fără mari bătăi de cap. De pildă, dacă vă încumetați să mizați 100 de lei, vă alegeți cu un profit de 91 de lei cu un singur meci.

BONUS AUTOMAT DE 500 RON DE LA BETANO! CLICK AICI CA SĂ-L ACTIVEZI PE LOC!

Sevilla – Getafe. Predicții pariuri gratuite

Mai mult, în sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit doar de două ori, în La Liga. Partida tur disputată la Madrid s-a încheiat cu un succes la limită al Sevillei, cu scorul de 1-0, pentru ca partida de pe Ramon Sanchez Pizjuan să se lase cu o remiză, scor 1-1.

În clasament, FC Sevilla ocupă locul al șaselea, cu patru puncte, la egalitate cu Getafe, care se află însă pe poziția a zecea, din cauza golaverajului mai slab.