2 bilete ponturi pariuri pe goluri. Încercăm, din nou, două tichete over 2,5. Am ales meciuri în care am destul de multă încredere. Cota totală este de 10.

Ca de fiecare dată, biletele sunt compuse din 3 pronosticuri pe goluri. De obicei eu nu pun mai mult de două evenimente pe acelaşi tichet. Şansele de câştig scad cu cât avem mai multe. Ieri am pierdut două tichete pe câte un singur meci. Indicat e să le pariaţi single. Sau să vă alegeţi din ele.PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste bilete, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Cele 2 bilete pariuri pe goluri de mai jos merg foarte bine cu oferta celor de la Unibet: pariu gratuit în valoare de 250 de leiÎn cazul în care pierzi unul din biletele mizate, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS.

2 bilete ponturi pariuri pe goluri

Brondby – Sonderjyske, GBK Kokkola – OLS Oulu şi JBK – Tampere Utd sunt pronosticurile  de pe primul bilet. Pe toate le-am jucat la peste 2,5 goluri. Cota totală este de 3.13 şi câştigul posibil de 313.35 de lei. Cu 100 de ron mizaţi.

Al doile bilet are în componenţă ponturi pariuri pe goluri din campionatul Islandei. Joc ori de câte ori am ocazia pe astfel de meciuri. Se ştie că islandezii au tendinţa să facă spectacol. Ca o recomandare, puteţi încerca pe live şi partide din ligile inferioare, U19 şi chiar din competiţiile feminine, atunci când acestea sunt în ofertele caselor de pariuri. De această dată, îmi pun mare încredere în Grindavik – Fjölnir, KR Reykjavík – Keflavík şi Vikingur Reykjavík – FH Hafnarfjarðar. Cota totală este de 3.28. Câştigăm 328.48 de lei cu 100 de ron pariaţi.

Noroc să avem şi să fie verde! Sumele pariate sunt orientative. Mizaţi atât cât vă ţine buzunarul!