3 bilete ponturi pariuri pe goluri pentru o zi verde. Tichetele sunt compuse din meciuri în care de obicei se înscriu cel puţin peste 2,5 goluri. Cotata totală este de 33.78.

  • Pontul săptămânii: ai cote mărite cu 25 % pentru Bilbao – Real Madrid. Detalii AICI

Când am ales pronosticurile, m-am bazat în analiza mea pe echipe în ale căror partide se înscriu goluri multe. În campionatul Olandei, campionatul Irlandei de Nord, Premier League, Bundesliga şi în cel al Croaţiei spectacolul e la el acasă în fiecare etapă.PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste bilete, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Cele 3 bilete pariuri pe goluri de mai jos merg foarte bine cu oferta celor de la Unibet: pariu gratuit în valoare de 250 de leiÎn cazul în care pierzi unul din biletele mizate, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS.

Când vorbim de Liverpool, Bayern, Ajax sau PSV, vorbim de echipe care atacă din primul minut şi până în ultimul minut. Şi au şi cu ce să o facă. De multe ori pariez înclusiv 2 goluri până la pauză la astfel de meciuri.

Cele 3 bilete ponturi pariuri pe goluri

Tottenham – Liverpool, Bayern – Leverkusen şi Gorica – Dinamo Zagreb compun primul bilet. Pe toate le-am jucat la peste 2,5 goluri. Cota totală este de  3.97 şi câştigul posibil de 397.34 de lei. Cu 100 de ron pariaţi

Al doilea bilet are ponturi pe goluri din campionatul Irlandei de Nord. Sunt echipe pe care le urmăresc de ceva timp: Linfield – Dungannon Swifts, Warrenpoint Town – Cliftonville şi Ards FC – Coleraine. Cu 100 de ron mizaţi – putem câştiga 319.56 de lei. La o cotă de 3.20.

Am ajuns şi al treilea bilet. ADO Den Haag – PSV Eindhoven, Ajax – FC Groningen şi Viktoria Plzen – Opava sunt meciurile în care îmi pun foarte mare încredere! La peste 2,5 goluri, având o cotă de 2.66, cu 150 de ron pariaţi, câştigul e de 399.44 de lei.

Mizele mele sunt orientative, la fel ca şi alegerea evenimentelor pe bilete. Sunteţi liberi să pariaţi cât doriţi şi să combinaţi meciurile aşa cum vă convine mai mult.