7 meciuri culese cu mare atenție din Europa formează biletul nostru de cota 100 de duminică. Printre cele 7 partide, scoatem în evidență meciul Atletico Madrid – Espanyol, programat duminică, la ora 17:15, chiar înainte de ”El Clasico”.

Atletico Madrid doar ce a ajuns în finala Ligii Europa, după ce a eliminat-o pe Arsenal. În campionatul intern, echipa lui Diego Simeone mai are un singur țel, țindând cont că Barcelona a devenit campioană etapa precedentă. Acel țel este să termine pe locul secund, în fața lui Real Madrid.

Pariul perfect

De departe, cel mai potrivit pariu la meciul cu Espanyol este un meci cu puține goluri. Atletico continuă să aibă una din cele mai bune apărări din Europa, fiind fără gol primit în utlimele 12 meciuri disputate pe teren propriu. Nicio altă echipă din campionatele importante ale Europei nu se poate lăuda cu o astfel de performanță.

În plus de asta, Espanyol nu i-a înscris niciun gol lui Atletico, la Madrid, în precedentele cinci meciuri disputate acolo! Nici meciurile disputate de gruparea din Barcelona n-au fost productive, semnul ”sub 2,5” fiind prezent la ultimele 6 partide ale catalanilor.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


AFLĂ ALTE PONTURI ȘI BILETE DE DUMINICĂ:

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal