Bilete Goluri 06.05.2018. Trei bilete v-am pregătit pentru ziua de duminică, iar toate trei sunt extrem de spectaculoase. La fel de interesante sperăm să fie și meciurile selectate de noi, astfel că nu veți regreta niciun moment dacă veți juca aceste bilete.

Bilete Goluri 06.05.2018

Primul nostru bilet începe cu un meci din Liga I. De la ora 18:30, Gaz Metan joacă acasă cu Dinamo, în cadrul etapei a opta din play-out. Medieșenii au o formă excelentă, au două victorii consecutive și au ieșit din zona roșie a clasamentului, în timp ce Dinamo vine după înfrângerea grea de la Sepsi, scor 0-2. Ne mutăm la meciul uneia dintre finalistele Europa League din acest sezon. După ce a obținut calificarea în ultimul act de la Lyon, Atletico Madrid joacă acasă cu Espanyol Barcelona. Ne așteptăm, ca aproape de fiecare dată la partidele echipei lui Simeone, să vedem puține goluri și mergem pe „Sub 2.5”. Pe aceasă opțiune ne bazăm și la întâlnirea din Serie A dintre Chievo Verona și Crotone, două echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Bilete Goluri 06.05.2018

Să trecem acum la biletul cu goluri multe. Evident, începem cu cel mai tare meci din acest weekend. De la ora 21:45, El Clasico își consumă un nou episod. FC Barcelona și Real Madrid se întâlnesc în etapa cu numărul 36 din La Liga. Deși catalanii sunt campioni deja, iar madrilenii se gândesc la finala Ligii Campionilor de pe 26 mai, așteptăm să vedem un meci spectaculos. La fel de nebun se anunță a fi și meciul celeilalte finaliste din Liga Campionilor. Liverpool joacă meciul cu Chelsea, pe Stamford Bridge, după ce în tur cele două au remizat, scor 1-1. Rămânem în Premier League, rămânem în Londra, dar ne mutăm pe Emirates. După eliminarea din semifinalele Europa League, Arsenal joacă acasă cu Burnley.

Bilete Goluri 06.05.2018

Acum, trecem la biletul cu meciuri din Serie A. Începem cu AS Roma, care, după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, joacă la Cagliari. Pe biletul nostru se mai regăsesc și alte două meciuri. Unul care, sperăm noi, va fi extrem de spectaculos, iar celălalt, între două echipe aflate în zona roșie a clasamentului, ne așteptăm să fie cu cel mult două goluri marcate.

AFLĂ ALTE PONTURI ȘI BILETE DE DUMINICĂ:

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal