Biletul Zilei 06.05.2018. Biletul de la finalul acestei săptămâni conține două meciuri: Gaz Metan Mediaș – Dinamo și Chelsea – Liverpool.

Biletul Zilei 06.05.2018


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Biletul Zilei 06.05.2018 Gaz Metan – Dinamo

Biletul nostru începe cu meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București. Cele două joacă în etapa a opta din play-out-ul Ligii I, duminică, de la ora 18:30. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire din acest sezon între Gaz Metan și Dinamo. Interesant este că, în toate cele trei partide directe din această stagiune, „câinii” au marcat de fiecare dată câte tei goluri. A fost mai întâi un succes în Ștefan cel Mare, scor 3-1, apoi alte două victorii obținute cu același scor, 3-0. Însă, în acest moment, lucrurile stau cu totul diferit la cele două cluburi, spre deosebire de partidele precedente.

După trei meciuri consecutive fără victorie, în care includem și o înfrângere în manșa tur a semifinalelor Cupei României, Gaz Metan Mediaș a legat acum două victorii extrem de importante în Liga I. Echipa pregătită de Cristi Pustai s-a impus în partidele cu Juventus București și cu FC Botoșani, iar acum se află în afara locurilor retrogradabile. De partea cealaltă, Dinamo vine după o înfrângere grea, 0-2, la Sepsi Sf. Gheorghe. Mergem pe cota îndrăzneață oferită de Betano și profităm imediat. Trecem pe bilet cota de 1.61, pentru opțiunea „1X”, și ne continuăm analiza noastră.

Biletul Zilei 06.05.2018 Chelsea – Liverpool

Următorul meci este unul mult mai tare. După ce a obținut, la jumătatea acestei săptămâni, calificarea în finala Ligii Campionilor, Liverpool merge duminică, de la ora 18:30, la Londra, pentru partida cu Chelsea. În meciul din turul acestui sezon, echipa pregătită de Antonio Conte a egalat în minutul 85, iar meciul de pe Anfield s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Chelsea și Liverpool sunt despărțite de șase puncte, cu un avans pentru echipa pregătită de Jurgen Klopp. Mergem și la acest meci pe aceeași opțiune, astfel că trecem pe bilet din nou varianta „1X”.

AFLĂ ALTE PONTURI ȘI BILETE DE DUMINICĂ:

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal