Bilete câștigate pariuri. Chiar dacă bărbații sunt principalii care joacă la pariuri, asta nu o înseamnă că n-o fac și fetele. Chiar și cele frumoase, care mai degrabă îți petrec timpul prin saloane, ori pe marginea unei piscine, sunt văzute tot mai des prin interiorul caselor de pariuri.

Nu cum mult timp în urmă am prezentat povestea unei fete care a intrat din întâmpare pe site-ul unui cazino din România și a câștigat nu mai puțin de 124.266 lei.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Bilete câștigate pariuri

Recent, o altă fată drăguță a reușit să câștige, de această dată la pariurile sportive. Aceasta, din Buzău, a mers la o agențile locală Superbet, unde a pariat pe 13 meciuri, iar la toate a jucat GG, inclusiv la nebunia de meci, Levante – Barcelona, încheiat cu victoria gazdelor, scor 5-4.

A mai ales meciuri din Belgia, Danemarca sau chiar din Bolivia, semn că este o parioare destul de informată. N-a pariat mulți bani, doar 2 lei și putea câștiga aproape 1.000 de RON.

Nu s-a întâmplat acest lucru, întrucât a scos-o un singur meci. A profitat în schimb de varianta ”șansă” oferită de casa de pariuri, care se traduce printr-un câștig minim, dacă ești scos de un singur meci. Câștigul ei minim a fost 43 de lei.   Fă-ți și tu propriul cont ONLINE și încasează 200 RON bonus gratuit fără depunere AICI, la Admiral. Bonusul îl poți juca la păcănele.

bilet castigator buzau