Bilete câștigate pariuri. Weekend-ul trecut n-a fost unul prea grozav pentru pariori, întrucât a existat foarte multe surprize, una din ele fiind înfrângerea Barcelonei în meciul cu Levante, scor 4-5.

Pe lângă această înfrângere a catalanilor au mai existat câteva rezultate greu de digerat la Bayern, Inter sau PSG. Un parior din județul Giurgiu a fost sufiecient de inspirat să anticipeze surprizele și să parieze în consecință.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Bilete câștigate pariuri

Pariorul a mers la o agenție Fortuna, acolo unde a plasat un bilet cu 2 lei. A ales 3 meciuri din cele menționate mai sus și s-a ales cu un câștig enorm, ținând cont de suma investită: 6.876,94 RON.

A prins o cotă de 12,00 la meciul Bayern Munchen – Stuttgart 1-4, o cotă de 13,70 la Inter – Sassuolo 1-2. În plus de asta a jucat și un meci pauză/final la partida PSG – Rennes 0-2, ce i-a adus un multiplicator de 22,00 pentru X/2.

În total, omul nostru din Giurgiu a prins o cotă fabuloasă: 3619,44!   Fă-ți și tu propriul cont ONLINE și încasează 200 RON bonus gratuit fără depunere AICI, la Admiral. Bonusul îl poți juca la păcănele.