Bilete câștigătoare pariuri. Imediat cum se termină weekend-ul apar și pariorii cu câștiguri la pariuri. Așa este și cazul unui parior din satul Diosig, județul Bihor. Acesta a plasat duminică un bilet fomat din 13 evenimente și n-a avut deloc ghinion, deja luni era la casierie pentru a-și încasa câștigul, unul deloc neglijabil.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Bilete căștigătoare pariuri

Pariorul din Bihor a avut un bilet destul de colorat, ținând cont de faptul că a jucat pe campionatele din Olanda, Belgia, Italia, Elveția Austria, Anglia, Norvegia sau Franța. A avut un eveniment inclusiv din Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Dinamo. Omul nostru a mizat pe X2. A avut ceva emoții, întrucât echipa lui Cristi Pustai a avut o primă parte destul de bună de joc. Dinamo l-a avut pe Hanca în mare formă, ceea ce a înclinat mult balanța în favoarea câinilor. Omul nostru a câștigat 7.168 de RON, cu o miză de 25 de RON. Cota a totală a fost 199,66. În mod normal ar fi trebuie să câștige aproximativ 5.000 de RON, însă a beneficiat de bonusul casei de pariuri, aproximativ 2.200 de RON.   Fă-ți și tu propriul cont ONLINE și încasează 200 RON bonus gratuit fără depunere AICI, la Admiral. Bonusul îl poți juca la păcănele.

Fiind vorba despre o casă de pariuri dintr-un sat, în momentul în care pariorul s-a dus să-și ridice banii nu existau suficiente lichidități în casierie. Speriat la început că nu-și va primii banii, pariorul a fost liniștit de angajații casei de pariuri, care i-au explicat că în câteva ore va avea banii, lucru care s-a și întâmplat.