3 bilete ponturi pariuri pe goluri pentru o duminică verde. Încercăm, din nou, trei tichete over 2,5 compuse din meciuri în care de obicei spectacolul e garantat. Cota totală este de 51.34.

Aşa cum v-am obişnuit, biletele au fiecare câte trei pronosticuri pe goluri. Cu cât avem mai multe meciuri pe un bilet, cu atât scand şansele de câştig. De exemplu, ieri am pierdut două tichete pe câte un singur meci. Din această cauză vă spun de fiecare dată că indicat e să pariaţi evenimentele singure.PARIU GRATUIT UNIBET
ACTIVEAZĂ PARIUL GRATUIT!

Dacă pierdem aceste bilete, primești înapoi în cont toți banii pe care i-ai pariat!


Cele 3 bilete pariuri pe goluri de mai jos merg foarte bine cu oferta celor de la Unibet: pariu gratuit în valoare de 250 de leiÎn cazul în care pierzi unul din biletele mizate, primești toți banii înapoi sub fomă de BONUS.

3 bilete ponturi pariuri pe goluri

Roma – Chievo Verona, AA Gent – Sint-Truiden şi Derry City – Cobh Ramblers sunt ponturile pariu de pe primul bilet. Pe toate le-am jucat la peste 2,5 goluri. Cota totală este de 4 şi câştigul posibil de 400 de lei. Cu 100 de ron pariaţi.

Nacional Potosi – Blooming, Club Aurora – Guabira Montero şi Universitario de Sucre – Jorge Wilstermann alcătuiesc al doilea bilet . Toate meciurile sunt din campionatul Boliviei. Cu 100 de ron mizaţi – putem câştiga 370.74 de lei. La o cotă de 3.71.

Al treilea bilet are meciuri din Olanda.  AZ Alkmaar – Feyenoord, FC Utrecht – FC Emmen şi SC Heerenveen – Heracles Almelo sunt partidele în care îmi pun mare încredere! La peste 2,5 goluri toate, cu o cotă de 3.46 şi 150 de ron pariaţi, câştigul e de 519.64 de lei.

Sumele de bani pariate sunt orientative, la fel ca şi combinarea evenimentelor pe bilete ponturi pariuri pe goluri. Sunteţi liberi să pariaţi cât doriţi. Noroc să avem şi să fie verde!