Biletul Zilei 15.09.2018 are în componenţă 3 ponturi pariuri din cele mai puternice 3 campionate din Europa. Tottenham – Liverpool, Bayern M. – Leverkusen şi Real Sociedad – Barcelona sunt meciurile pe care pariem.

  • Pontul săptămânii: ai cote mărite cu 25 % pentru Bilbao – Real Madrid. Detalii AICI

Biletul Zilei 15.09.2018
Tottenham – Liverpool GG @ 1.54
Bayern M. – Leverkusen 1 @ 1.23

Real Sociedad – Barcelona 2  @ 1.43

Curs final: 2.71

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 15.09.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 271 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 


Biletul Zilei 15.09.2018. Tottenham – Liverpool

Sămbătă, de la ora 14.30, Tottenham primeşte vizita celor de la Liverpool, în derby-ul etapei a 5-a din Premier League. Londonezii au avut un start de campionat perfect. În primele 3 etape. Victorii pe linie cu Newcastle(1-2), Fulham(3-1) şi Manchester Utd(3-0). Şocul a venit abia în cea de-a 4. Înfrângere neaşteptată în deplasarea de la Watford(2-1), după ce gazdele au întors scorul.

Liverpool, liderul campionatului cu maxim de puncte, este echipa momentului. Are un început de sezon în forţă şi pare că sunt singura echipă care poate să îi pună probleme serioase lui City în lupta pentru titlu. Elevii lui Klopp practică un fotbal mult mai bun faţă de anul competiţional precedent. Au câştigat fără prea mari emoţii meciurile de până acum, West Ham(4-0), Crystal Palace(2-0), Brighton(1-0) şi Leicester(2-1). Vin pe Wembley cu un super moral.  Mă aştept la o partidă câştigată de cormorani şi în care ambele echipe vor înscrie.

Biletul Zilei Fotbal 15.09.2018. Bayern – Leverkusen

Bayern pare că nu va avea rivală nici sezonul acesta în Bundesliga. A bifat deja două victorii din două posibile, acasă cu Hoffenheim(3-1) şi în deplasarea de la Stuttgart(3-0). Pe teren propriu, echipa bavareză e aproape de perfecţiune în întrecerea internă. Au o singură înfrângere în ultimii doi ani şi jumătate. E greu de crezut că Leverkusen va avea forţa necesară să plece neînvinsă.

Oaspeţii au început catastrofal campionatul, cu două înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. Nici apărarea şi nici atacul nu funcţionează pentru echipa antrenată de Heiko Herrlich. Gafele în serie din defensivă îşi spun cuvântul, 5 goluri primite, 2 cu Monchengladbach şi 3 cu Wolfsburg. Pe faza ofensivă stau la fel de rău, şuturi puţine pe spaţiul porţii şi doar un gol marcat. Par victime sigure pe Allianz Arena.

Biletul Zilei 15.09.2018. R.Sociedad – Barcelona

De la ora 17.15, Real Sociedad dispută primul meci din actuala stagiune pe teren propriu. Şi adversarul nu e unul oarecare. Pe Anoeta vine FC Barcelona. Gazdele vor avea parte de încă o înfruntare extrem de dificilă. Startul de campionat nu e tocmai cel pe care şi-l doreau. Au câştigat la Villarreal(2-1) şi totul părea că merge bine, ca apoi să mai adune un singur punct din următoarele două meciuri, egal la Leganes(2-2) şi înfrângere la Eibar(1-2). Forma de moment nu îi avantajeză. Dar poate nici nu e nevoie. Au reuşit să se mobilizeze exemplar mai tot timpul în disputele cu Messi&Co. Cred însă că de această dată nu se va mai întâmpla. Întâlnesc o echipă care e pe val. Catalanii sunt pe primul loc, 3 victorii din 3 posibile. Echipa antrenată de Valverde a făcut spectacol în acest început de campionat. Etapa trecută, gruparea blaugrana a făcut un show de zile mari, a spulberat Huesca, scorul nemaiavând nevoie de niciun fel de comentariu: 8-2! Pronosticul meu e că îşi vor continua seria perfectă.