Biletul Zilei 16.09.2018 e compus din 2 ponturi pariuri din Serie A. Juventus – Sassuolo şi AS Roma – Chievo sunt meciurile pe care pariem. De această dată am ales doar două evenimente pe tichet. Cota toală este de 1.77! Biletul Zilei 15.09.2018 a fost CÂŞTIGĂTOR(detalii aici).

Biletul Zilei 16.09.2018
Juventus – Sassuolo 1 @ 1.22
AS Roma – Chievo peste 2,5 goluri @ 1.45

Curs final: 1.77

  1.  Depune și pariază 100 lei pe biletul zilei 16.09.2018
  2.  Dacă vei câștiga, vei avea în cont 177 lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 
  3.  Dacă vei pierde, primești înapoi cei 100 de lei, bani pe care îi poți retrage când vrei tu 

 ACTIVEAZĂ OFERTA!!! 


Biletul Zilei 16.09.2018. Juventus – Sassuolo

Duminică, de la ora 16.00, Juventus o întâlneşte pe Sassuolo, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Seria A. Locul 1 versus locul doi, într-o partidă care se anunţă extrem de spectaculoasă. „Bătrâna Doamnă” este singura formaţie neînvinsă, a strâns 9 puncte din 9 posibile în campionat, deşi nu a impresionat prin jocul prestat. Mai mult, Cristiano Ronaldo, transferul anului în fotbalul mondial, nu a reuşit să înscrie niciun gol până acum. În ciuda faptului că şi-a creat numeroase ocazii, şansa l-a ocolit de fiecare dată. Ghinionul nu poate ţine la nesfârşit şi cunoscându-i ambiţia ieşită din comun, disputa de pe Allianz Stadium e ocazia perfectă să închidă gura tuturor celor care afirmă că a făcut cea mai mare greşeală plecând de la Real Madrid.

De partea cealaltă, Sassuolo are un început de campionat foarte bun, este neînvinsă în actuala stagiune, acumulând un total de 7 puncte, victorie cu Inter(1-0) şi Genoa(5-3), şi egal la Cagliari(2-2). Echipa antrenată de Cristian Bucchi arată o forţă impresionantă pe faza de atac, dar şi destul de multe probleme pe faza de apărare. Rezultatele obţinute până acum arată fără niciun dubiu că îi va fi destul de dificil să blocheze tridentul ofensiv al bianconerilor: Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo. Cred că vom avea un meci cu peste 2,5 goluri şi pe care Juventus îl va câştiga.

Biletul Zilei Fotbal 16.09.2018. AS Roma – Chievo

AS Roma primeşte vizita celor de la Chievo, o echipă aflată într-o situaţie extrem de dificilă în acest debut de campionat. Nici romanii nu sunt prea fericiţii. Au reuşit să obţină o singură victorie din 3 meciuri, având destul de multe lacune în apărare. Au strâns 4 puncte în clasament şi golaveraj 0 după partidele cu Torino(1-0), Atalanta(3-3) şi înfrângerea cu Milan(1-2). Echipa antrenată de Eusebio Di Francesco are un palmares impresionant cu Chievo. Nu a mai pierdut de 10 meciuri, 7 victorii şi 3 egaluri. Pe teren propriu, în ultimele 3 din cele 4 partide, s-au marcat peste 2,5 goluri.

Oaspeţii, aşa cum scriam mai sus, se află într-o situaţie extrem de dificilă. Nu au nicio victorie în primele 3 etape şi se află pe ultima poziţie în clasament, după ce a fost penalizată de Tribunalul Federal Naţional cu -3 puncte. Au reuşit să acumuleze un singur punct de la începutul sezonului: Juventus (2-3), Fiorentina (1-6), Empoli(0-0). Ultimul dată când au venit pe Olimpico, au plecat învinşi, Roma s-a impus cu 4-1. Pronosticul meu e că vom avea şi de această dată peste 2,5 goluri.