Biletul Zilei Unibet 14.09.2018 este format din meciuri din campionatele tari ale Europei. PSG joacă acasă cu Saint Etienne, iar Dortmund o înfruntă pe Hannover. 


Biletul Zilei Unibet 14.09.2018. Îl poți paria gratuit

Ambele dueluri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 285 de lei. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 585 lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!
Biletul Zilei Unibet 14.09.2018
Biletul Zilei Unibet 14.09.2018

Biletul Zilei Unibet 14.09.2018. Dortmund – Frankfurt

  • Pontul săptămânii: ai cote mărite cu 25 % pentru Bilbao – Real Madrid. Detalii AICI

Borussia Dortmund a început perfect noul sezon din Bundesliga, impunându-se cu 4-1 pe teren propriu în fața lui RB Leipzig, formație ce avea deja câteva meciuri oficiale jucate în tururile preliminare din Europa League. A urmat însă o remiză albă pe terenul lui Hannover, care ne arată că Borussia a rămas aceeași echipă inconstantă din precedentul sezon, care cu greu poate spera la podium. De cealaltă parte, Frankfurt o duce rău după plecarea lui Niko Kovac. Locul său pe banca tehnică a fost luat de fostul antrenor al lui Young Boys, care a adus titlul în Berna după o aștepare de 32 de ani. Nu-i merge însă și la Frankfurt, cu care a pierdut clar Supercupa cu Bayern, scor 0-5, și a fost scos din Cupa Germaniei de modesta Ulm. În campionat, Frankfurt are o victorie în deplasare și un eșec pe teren propriu. 

Biletul Zilei Unibet 14.09.2018. PSG – Saint Etienne

PSG – Saint Etienne ar trebui să fie unul dintre derby-urile Franței. Problema este că „verzii” n-au mai câștigat un meci direct din 2012. Se întâmpla în luna noiembrie, iar Saint Etienne se impunea chiar în două partide consecutive cu parizienii, prima dat în campionat și apoi în Cupa Ligii. S-au schimbat lucrurile de atunci, iar PSG a ajuns la 16 meciuri consecutive fără eșec împotriva lui Saint Etienne. După patru etape, PSG și Saint Etienne sunt singurele echipe neînvinse din Ligue 1. Diferența este că echipa lui Tuchel are patru victorii, iar oaspeții o victorie și trei remize.