Biletul Zilei Unibet 15.09.2018 vine cu două meciuri pe care toți pariorii le joacă azi în Premier League. Pariem pe jocurile lui Chelsea și Manchester City. 


Biletul Zilei Unibet 15.09.2018. Îl poți paria gratuit

Ambele dueluri pot fi pariate gratuit pe același bilet la Unibet. Miza maximă pentru acest pariu gratuit este de 250 lei, ceea ce înseamnă că te poți alege cu un profit de 205 de lei. 

  • Deschizi AICI un cont gratuit la Unibet
  • Depui și pariezi până la 250 de lei pe acest bilet
  • Dacă îl câștigăm, încasezi 505 lei în cont!
  • Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi!

biletul zilei activsport, biletul zilei fotbal sigur, biletul zilei omnibet, pronosticuri fotbal, predictii fotbal, ponturi fotbal, biletul zilei superbet, biletul zilei casa pariurilor, pariul zilei

Biletul Zilei Unibet 15.09.2018. Chelsea – Cardiff

  • Pontul săptămânii: ai cote mărite cu 25 % pentru Bilbao – Real Madrid. Detalii AICI

Cardiff nu a învins pe nimeni în acest sezon și are un golaveraj foarte strâns după patru etape, 2-5. Ar fi fost și mai mic, dacă meciul din etapa precedentă cu Arsenal nu s-ar fi încheiat cu un scor ridicat (2-3). Practic, până la duelul cu „tunarii” lui Emery, nou-promovata nu reușise să înscrie vreun gol în primele trei etape. Chelsea arată bine cu Sarri și a câștigat tot până acum. Ba mai mult, a înscris minimum două goluri în poarta fiecărui adversar. Jorginho, adus în această vară de la Napoli, se descurcă foarte bine la mijlocul terenului alături de Kante. 

Biletul Zilei Unibet 15.09.2018. Man City – Fulham

Campioana Manchester City are trei victorii și o remiză în noul sezon. Egalul a venit pe terenul lui Wolverhampton, într-un meci în care trupa lui Guardiola nu a jucat mare lucru, dar a și fost dezavantajată de arbitri. De cealaltă parte, Fulham are o singură victorie în patru meciuri și golaveraj 7-9. Patru puncte și șase goluri au venit datorită evoluțiilor din ultimele două etape. Aleksandar Mitrovic este în mare formă, având șase goluri în șase partide oficiale, incluzând aici și duelurile din Liga Națiunilor disputate sub tricolor.